MARK my day
MARK Kasvuaamu

MARK Kasvuaamut

Monet suomalaiset yritykset käyttävät markkinointia menestyksekkäästi kasvustrategioidensa toteuttamisessa.

MARK Kasvuaamuissa pääset kiinnostavien case-esimerkkien kautta kurkistamaan menestyksen kulissien taakse. Voit oppia eri toimialojen haasteista ja kokemuksista, poimia parhaat tärpit ja soveltaa menestysreseptejä omaan työhösi.

Hienot puheenvuorot ja jokaisesta sai napattua matkaansa jonkin asian toteutettavaksi omassa arjessa.

Vuoden 2019 Kasvuaamu-kiertueemme on päättynyt. Vuoden 2020 Kasvuaamu-tilaisuuksista ilmoitamme tapahtumakalenterissamme.

Tallenteet jäsenille

Edellisten Kasvuaamujen tallenteita pääset katsomaan kirjautumalla jäsenportaaliin. Jos tunnukset vielä puuttuvat, voit tilata ne täältä.

Toiveita tuleviin MARK Kasvuaamuihin:

MARKin jäsenenä varmistat, että kasvava osaamisesi ja verkostosi kulkevat aina mukanasi, veipä urasi sinut minne tahansa.

MARK kokoaa sinulle alan sytyttävimmät teemat, opit ja oivallukset yhteen paikkaan. Jos et ehdi tilaisuuksiin, löydät jatkuvasti päivittyvän sisällön aina täältä. Pirstaloituvassa markkinoinnin kentässä tarkastellaan uusien asioiden lisäksi myös perusasioita uudesta näkökulmasta: strategista suunnittelua, asiakasymmärrystä, fiksua ostamista, budjetointia, seurantaa, yhteistyötä. Tule mukaan ja ota jäsenyydestäsi kaikki irti.

Liity jäseneksi Tutustu jäsenetuihimme