Let's MARK

MARK ryhmät

Ole aktiivinen alueellasi, verkostoidu ja jätä jälki. MARK vaikuttaa valtakunnallisesti ja sen yhtenä tehtävänä on yhteisöllisyyden ja vuorovaikutuksen rakentaminen koko jäsenistölle. MARK ryhmät toimivat tällä hetkellä Helsingissä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Tampereella, Turussa ja uusi ryhmä on perusteilla Ouluun.

Mikäli sinulla on ideoita paikalliseen toimintaan, koulutukseen tai verkottumiseen, lähetä meille viestiä osoitteeseen toimisto@markkinointiliitto.fi

MARKin jäsenenä varmistat, että kasvava osaamisesi ja verkostosi kulkevat aina mukanasi, veipä urasi sinut minne tahansa.

MARK kokoaa sinulle alan sytyttävimmät teemat, opit ja oivallukset yhteen paikkaan. Jos et ehdi tilaisuuksiin, löydät jatkuvasti päivittyvän sisällön aina täältä. Pirstaloituvassa markkinoinnin kentässä tarkastellaan uusien asioiden lisäksi myös perusasioita uudesta näkökulmasta: strategista suunnittelua, asiakasymmärrystä, fiksua ostamista, budjetointia, seurantaa, yhteistyötä. Tule mukaan ja ota jäsenyydestäsi kaikki irti.

Liity jäseneksi Tutustu jäsenetuihimme