MARK Kuopio

MARK Kuopio

Aktiivinen ja iloinen MARK Savon ryhmä on kerännyt mukaansa Kuopion talousalueella toimivia markkinoinnin, myynnin ja mainonnan ammattilaisia. MARK Savo on nyt MARK Kuopio. Ryhmä järjestää vuoden alussa Kuopion Brändiseminaarin yhdessä Kuopio kaupungin kanssa. Brändiseminaarissa valitaan myös Vuoden Mirkku ja Markku eli aktiivisesti ja innovatiivisesti Savon alueella toimineet markkinoinnin ammattilaiset. Mikäli sinulla on ideoita paikalliseen toimintaan tai koulutukseen, lähetä siitä viestiä osoitteeseen toimisto@markkinointiliitto.fi

Tervetuloa mukaan toimintaamme! Tutustu jäsenyyteen.

MARK Kuopio puheenjohtaja
Aki Karkulahti,
toimitusjohtaja, Call To Action Oy
aki@cta.fi

MARKin jäsenenä varmistat, että kasvava osaamisesi ja verkostosi kulkevat aina mukanasi, veipä urasi sinut minne tahansa.

MARK kokoaa sinulle alan sytyttävimmät teemat, opit ja oivallukset yhteen paikkaan. Jos et ehdi tilaisuuksiin, löydät jatkuvasti päivittyvän sisällön aina täältä. Pirstaloituvassa markkinoinnin kentässä tarkastellaan uusien asioiden lisäksi myös perusasioita uudesta näkökulmasta: strategista suunnittelua, asiakasymmärrystä, fiksua ostamista, budjetointia, seurantaa, yhteistyötä. Tule mukaan ja ota jäsenyydestäsi kaikki irti.

Liity jäseneksi Tutustu jäsenetuihimme