Luovien alojen verkostoitumistapahtuma on suunnattu graafisille suunnittelijoille, mainos-, markkinointi- ja digimedia-alalla työskenteleville sekä journalisteille, liikkuvan kuvan ja valokuvauksen ammattilaisille ja näiden alojen opiskelijoille.
Ammattilaispäivä on rakennettu huomioiden etenkin itsensä työllistäjät, freelancerit ja pienyrittäjät, mikä näkyy tapahtuman ohjelmassa, ajankohdassa ja hinnassa.

Tapahtuma koostuu ajankohtaisista puheenvuoroista, demoesittelyistä ja interaktiivisesta paneelista. Paikalla on myös yritysten ja yhteisöjen pisteitä, joissa voi syventyä tarkemmin itseään kiinnostaviin aiheisiin.

Päivän keskusteluissa aiheina:
* * Minkälaiset videot keräävät katsojia medioiden sivustoilla. Tulos on yllättävä!
Tilastoja, analyysia ja visioita tulevasta.

* * Kehitä pääomaasi – markkinoinnin, julkaiseminen ja viestinnän kenttä elää jatkuvassa muutoksessa. 5 vinkkiä joiden avulla pysyt mukana kehityksessä.

* * Liikkuvasta kuvasta on tullut brändeille elintärkeä kerrontaväline, miksi? Caseja ja analysointia.

* * Esimerkkejä 3D-tulostuksen hyödyntämisestä markkinoinnissa.

* * Trailerileikkaus, tiivistämisen taidetta.

* * Valokuvaaja puun ja kuoren välissä. Miten jäädä henkiin allekirjoittamatta mediatalojen riistosopimuksia? Yksi selviytymistarina.

* * Minkälainen kuva myy ja miten saada näkyvyyttä mediapankeissa.

* * Suunnittele työkalujesi hankinta järkevästi.

Puhujina tapahtumassa ova mm.:
*Jarkko Kurvinen/Plutoni   *Lauri Sipilä/MARK   *Pekka Numminen/IL-TV/Iltalehti   *Merja Leppinen/Pond5    *Maria Valkeapää/Grenkeleasing    *Juha Laamanen/Corellia Helsinki    *Olli Kopakkala/Ukko.fi    *Juha Nikkilä/hasan&partners    *Timo Suvanto/valokuvaaja/tietokirjailija   *Jussi Rautaniemi/elokuvaleikkaaja   *3D-tulostekniikkaa edustava Alphaform Finland

Osallistumismaksu 20/40 €.

OHJELMA JA ILMOITTAUTUMISTIEDOT: www.ammattilaisetkohtaavat.fi

Tapahtuman järjestävät Apple-käyttäjät ry, MaMa ry, Journalistiliitto ja MARK Suomen Markkinointiliitto.