Markkinoinnin automaatio, mainonnan ohjelmallinen ostaminen, big data sekä attribuutiomallinnus eli konversiopolun tutkiminen tarkemmalla tasolla ovat monen markkinoijan pöydällä olevia ajankohtaisia hankkeita.

Jukka Sundquist Klikkicom Oy:stä ja Mikko Räty Seed Digital Mediasta antavat käytännön ideoita siihen, kuinka voit nostaa asiakashankinnan ROI:n uudelle tasolle sekä kuinka maksimoit nykyasiakkaiden elinkaaren arvon systemaattisilla asiakkuudenhoitotoimenpiteillä. Klikki ja Seed pystyvät yhdessä tarjoamaan uniikin palvelukonseptin siihen miten hakukonemarkkinointi ja markkinoinnin automaatio yhdistetään.

Moderni asiakashankinta ja mediabudjetin optimointi
Miten varmistat, että mediabudjettisi ja muut investoinnit näkyvyyteesi tuottavat parhaalla mahdollisella tavalla? Mitä ratkaisuja ja toimintamalleja menestyvät markkinoijat käyttävät?
Jukka Sundquist, toimitusjohtaja, Klikkicom Oy

Asiakkuuden elinkaaren arvon maksimointi
Kuinka varmistat, että teiltä ostaneet asiakkaat ostavat uudestaan, kerta toisensa jälkeen? Kuinka markkinointi, myynti ja asiakaspalvelu saadaan työskentelemään yhdessä kohti tavoitteita asiakkaan elinkaaren arvon maksimoimiseksi?
Mikko Räty, Marketing Strategy Director, Seed Digital Media Oy

Aamukahvitarjoilu.

Tilaisuus on maksuton MARK:in jäsenille mutta edellyttää ilmoittautumista etukäteen.

Tilaisuuden toteuttavat Klikki, Seed ja MARK Asiakkuusmarkkinointiryhmä.

Tervetuloa!