Asiakkuus 2019 -tapahtuma: Jo nyt yli 100 markkinoinnin, asiakkuuksien ja liiketoiminnan johtamisen ja kehittämisen ammattilaista tulossa tositoimiin.

Järjestyksessään yhdeksännessä Asiakkuus-tapahtumassa ollaan vahvasti asiakaskokemuksen ja dataohjautuvan markkinoinnin äärellä, luovuutta ja tekoälyä unohtamatta.

Miten tehdään kasvavaa ja kannattavaa liiketoimintaa ja vieläpä useimmiten digipainotteisesti niin, että asiakaskokemus on erittäin hyvällä tasolla? Tästä kertomassa sekä näkemyksiä, kokemuksia ja vinkkejä jakamassa 13 huippuluennoijaa, joista mainittakoon Timo Soininen (CEO, Small Giant Games), Suvituuli Tuukkanen (VP, Brand, Marketing & Customer Loyalty, Veikkaus), Tiina Kuusisto (Liiketoimintajohtaja, Asiakkuudet (CCO), Kojamo), Dr. Nicola J. Millard (mm. Award-winning TED talk speaker, BT) ja Ossi Oikarinen (mm. F1 tv-kommentaattori ja Ferrarin päätesti-insinööri 2009-2012).

  • Aika: tiistaina 28.5. klo 9.00-16.30 
  • Paikka: Crowne Plaza, Mannerheimintie 50, Helsinki

Tapahtuman järjestää ASML (Asiakkuusmarkkinointiliitto)

MARK-JÄSENETU: osallistumismaksu Markin jäsenille vain 495 + alv 24 prosenttia. Osallistumismaksu sisältää terveellisen aamupalan, maittavan lounaan ja iltapäiväkahvit. Katso heti lisää, ilmoittaudu ja kirjoita ilmoittautumislomakkeen lisätietojakenttään MARK.

Katso lisätiedot ja ilmoittaudu!