B2B-superaamussa saat energisoivan tietoiskun siitä, miten otat modernin B2B-markkinoinnin ja -myynnin haltuun. Aamussa pöyhitään markkinoinnin ja myynnin kuumat perunat sekä kuullaan B2B-markkinoinnin ja modernin myynnin kymmenen käskyä.

Esiintyjinä aamussa ovat Jarkko Kurvinen ja Sani Leino.

Jarkko Kurvinen kannustaa yrityksiä rakentamaan kilpailuetua mielipidejohtajuudella
ja tekemään markkinoinnista aidosti palvelua. Jarkon intohimona on nostaa yritysten markkinointi uudelle tasolle sekä auttaa yrityksiä ja asiantuntijoita muuntamaan myyntinsä ja markkinointinsa asiakaskeskeiseksi. Markkinointitoimisto Plutoni Oy:n perustajana Jarkko tunnetaan myös kouluttajana ja tietokirjailijana. Hän on kirjoittanut kollegoidensa kanssa kirjat Blogimarkkinointi (2011, Kultasulka-palkinto), Mielipidejohtaja (2014) sekä B2B-markkinoinnin ja -myynnin pelikirja, joka julkaistiin elokuussa 2016.

Sani Leino on myyntivalmentaja ja sosiaalisen myynnin sanansaattaja.
Sani toimii teknologiayhtiö ThingLinkin Euroopan myyntijohtajana, jonka ohella hän kouluttaa ja valmentaa yrityksiä ja yksilöitä Social Sellingin ja tunneälykkään myyntityön tiimoilta. Sani listattiin vastikää maailman sadan vaikutusvaltaisimman Social Selling – vaikuttajan joukkoon, jonka lisäksi hän on ollut luomassa maailman ensimmäistä digitaalisen myynnin koulutusohjelmaa Digital Marketing Institutelle.

Aamukahvitarjoilu.

KATSO VIDEO >>>

Tilaisuus on maksuton MARK:in jäsenille mutta edellyttää ilmoittautumista etukäteen viimeistään 6.10. mennessä.

Tilaisuuden järjestää MARK Digiryhmä.