Koskaan ennen ei kilpailu asiakkaista ole ollut niin kovaa kuin nyt. Erottuminen joukosta on yhä haastavampaa yrityksille, kokoluokkaan katsomatta. Mutta ei hätää – valmennuksessamme opit, miten jätät kilpailijasi kauas taakse panostamalla ylivertaisiin asiakaskokemuksiin. Kuulet lisäksi useita esimerkkicaseja menestyjäyrityksistä maailmalta. Valmennuspäivien teemana on CX-strategia, -kulttuuri ja -johtaminen.

Osallistu kaksipäiväiseen tehokoulutukseen CX Masterclassiin 7.-8.5.2020 saadaksesi CX-guru Ian Goldingin käytännön neuvot, joiden avulla kehität asiakasymmärrystäsi, viestit paremmin, luot kiinnostavamman brändin ja valloitat asiakkaidenne sydämet. Pääset myös verkostoitumaan ja vaihtamaan kokemuksia samoja haasteita ratkovien kollegoidesi kanssa. Hanki lippusi samantien, sillä paikkoja on vain rajoitetusti.

MARK:n jäsenet saavat 200 euron alennuksen valmennuksen hinnasta!

Ian Golding on maineikas CX-asiantuntija, joka neuvoo johtavia yrityksiä asiakaskokemusstrategioissa, niiden mittaamisessa, parantamisessa ja työntekijöiden kuuntelussa. Hän on ensimmäinen kouluttaja, jonka CXPA on hyväksynyt tarjoamaan Certified Customer Experience Professional -sertifikaattia tukevaa valmennusta ja toimii myös CXPA UK:n ambassadorina. Valmennuksessa Golding kertoo johtajuudesta yli 20 vuoden vankalla kokemuksellaan 44 eri maasta.

Koulutuksessa mukana ovat Shirute, Customer Experience Consultancy, CXPA Finland ja muut yhteistyökumppanimme. Opetuskieli on englanti.

Aika ja paikka:
torstaina 7.5.2020 ja perjantaina 8.5. klo 9-17 (2 päivää)
On-line istunto

Hinta:
* 1390 euroa (+alv) MARK:n jäsenille (norm. hinta 1590 eur (+alv) muille)
Muista antaa koodi ‘MARK’ ilmoittautumisesi yhteydessä lisätietokenttään saadaksesi jäsenedut!

Lisää tietoa tapahtumasta ja rekisteröitymiset: www.cxmasterclass.fi

Lue lisää ja rekisteröidy >>

Valmennukseen liittyvissä tiedusteluissa voit ottaa yhteyttä Sirte Pihlajaan sirte.pihlaja@shirute.com