CX Masterclass: Opi maailman parhailta, mitä hyvän markkinoijan tulee tietää asiakaskokemuksesta

Koskaan ennen ei kilpailu asiakkaista ole ollut niin kovaa kuin nyt. Erottuminen joukosta on yhä haastavampaa yrityksille, kokoluokkaan katsomatta. Mutta ei hätää – valmennuksessamme opit, miten jätät kilpailijasi kauas taakse panostamalla ylivertaisiin asiakaskokemuksiin. Kuulet lisäksi useita esimerkkicaseja menestyjäyrityksistä maailmalta.

Osallistu CX Masterclassiin 7.5. saadaksesi CX guru Ian Goldingin käytännön neuvot, joiden avulla kehität asiakasymmärystäsi, viestit paremmin, luot kiinnostavamman brändin ja valloitat asiakkaidenne sydämet. Pääset myös verkostoitumaan ja vaihtamaan kokemuksia samoja haasteita ratkovien kollegoidesi kanssa. Hanki lippusi samantien, sillä paikkoja on vain rajoitetusti.

MARK:n jäsenet saavat 200 euron alennuksen valmennuksen hinnasta!

CX-brunssi 8.5. on tilaisuutesi päästä tapaamaan Ian Golding henkilökohtaisesti! Goldingin isännöimällä brunssilla kuulet, minkälaisia johtamistaitoja asiakaskeskeinen kulttuuri edellyttää markkinoijilta. Takaamme, että saat uusia ajatuksia ja energiaa niiden toteuttamiseen asiakkuuksienne, markkinointinne ja myyntinne kehittämiseksi.

Ian Golding on maineikas CX asiantuntija, joka neuvoo johtavia yrityksiä asiakaskokemusstrategioissa, niiden mittaamisessa, parantamisessa ja työntekijöiden kuuntelussa. Hän on ensimmäisen Certified Customer Experience Professional -sertifikaatin saanut ja toimii myös CXPA UK:n ambassadorina. Valmennuksessa Golding kertoo johtajuudesta vankalla kokemuksellaan yli 20 vuoden ajalta 39 eri maassa.

Koulutuksessa yhteistyökumppaneina mukana ovat Shirute, CXPA Finland, Scandic, F-Secure, Lähi-Tapiola, Qentinel, Feedbackly ja Flockler. Opetuskieli on englanti.

Aika ja paikka:
tiistaina 7.5.2019 klo 9-18 (CX Masterclass)
Hotel Scandic Park, Mannerheimintie 46, Helsinki

keskiviikkona 8.5.2019 klo 10-12 (CX-brunssi)
Hotel Scandic Park, Mannerheimintie 46, Helsinki

Hinta:
990 euroa (+alv) MARK:n jäsenille – norm. hinta 1190 eur (+alv) muille (CX Masterclass)
590 eur (+alv) (CX-brunssi)

Muista antaa koodi ’MARK’ ilmoittautumisesi yhteydessä lisätietokenttään saadaksesi jäsenedut!

Lisää tietoa tapahtumasta ja rekisteröitymiset: www.cxmasterclass.fi

Valmennukseen liittyvissä tiedusteluissa voit ottaa yhteyttä Sirte Pihlajaan (sirte.pihlaja@shirute.com).