Sosiaalipsykologi Sampo Luoto ja FT Laura Ahonen tarjoavat MARK Tehoaamun esityksessään lisäymmärrystä kuluttajan käyttäytymisestä markkinointiviestien vastaanottajana ja merkitysten muodostajana.

Sampo Luodon näkökulmana on emootioiden merkitys kuluttajan tekemissä valinnoissa. Laura Ahonen vuorostaan keskittyy mahdollisuuksiin ja haasteisiin, joita sosiaalinen media ja digitaalisuus ovat tuoneet markkinointiviestintään. Samoja teemoja Luoto ja Ahonen käsittelevät toukokuussa julkaistavassa kirjassaan ”Markkinointi boksin ulkopuolelta” (Talentum 2015).

Sosiaalipsykologi Sampo Luoto on toiminut markkinoinnin suunnittelun asiantuntijatehtävissä palveluyrityksissä, mainostoimistoissa ja markkinatutkimustoimistoissa (mm. Bates, King, Valve Group, Accountor Group). Luoto on mm. Digitalist Author, M&M:n Guruehdokas ja Spottiblogin vieraskynäilijä.


FT Laura Ahonen
on toiminut monipuolisissa kuluttajaymmärryksen, kaupallisen markkinatutkimuksen ja sosiaalisen median ja markkinoinnin asiantuntijatehtävissä mediataloissa sekä mainos- ja tutkimustoimistoissa (Alma/IL-Media, Sanoma/Nelonen Media, King/Cico, Taloustutkimus, Kuudes Kerros). Hän on väitellyt brändien, median ja kuluttajan suhteesta, toiminut opetustehtävissä Helsingin yliopistolla ja luennoinut väitöstutkimuksestaan ulkomailla ja kotimaassa.

Tilaisuus alkaa aamukahvilla klo 8.30 ja esitys alkaa klo 8.45. Osallistujamäärä on rajattu.

Tilaisuuden järjestää MARK Kustannus Oy.