Saunamarkkinointipäivä on ehdoton kevään kohokohta. Päivän aikana kuullaan huippuesiintyjiä yritysmaailman ja eri verkostojen solmukohdista. Kaikissa puheenvuoroissa pohditaan; miten voisimme nostaa suomalaisen saunan maailmankartalle? Miten saunasta saadaan uutta liiketoimintaa? Miten suomalainen sauna voisi olla selkeämpi matkailuvaltti tai kuinka sauna saadaan asiakasystävällisemmäksi palvelukokemukseksi.
Sauna from Finland on nostamassa suomalaisen saunan laatua ja verkostossa on mukana maailman parhaan saunakokemuksen luojat. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille saunamarkkinoinnin parissa toimiville yrittäjille, yrityksille ja sidosryhmille.

OHJELMA

9.30 Ilmoittautuminen     •      10.00 Päivän avaus
– Carita Harju, Sauna from Finland
– Lauri Sipilä, MARK Suomen Markkinointiliitto 

Saunan merkitys suomalaisen kaupallisen tulevaisuuden osana
Filosofian lisensiaatti, MBA Marko Mäkinen toimii Suomen johtavan markkinointitoimiston TBWA Helsingin varatoimitusjohtajana. Mäkinen on Suomen tunnetuin brändiasiantuntija, joka on erikoistunut brändin arvon kasvattamiseen ja markkinoinnin tehokkuuden ja tuloksellisuuden parantamiseen. Mäkinen on myös kirjoittanut kirjan ”Brändi kulmahuoneeseen” yhdessä kahden asiakkaansa, Anja ja Tuomas Kahrin, kanssa sekä Nokia Saga -kirjan.

Saunat kulttuuri-ilmiönä ja kehittämisen kohteena
Stuba Nikula on Helsingin kulttuurijohtaja, joka aiemmin työskenteli Kiinteistö Oy Kaapelitalon toimitusjohtajana. Lisäksi hän on toiminut Trans Europe Halles -verkoston johtokunnan jäsenenä ja Finnish Metal Eventsin ja Elmu-Yhtiön toimitusjohtajana vuosina 1998-2006.

Angry Birdsit saunoo? Mitä opittavaa suomalaisella saunaviennillä on pelialalta? Pelialan eteen on tehty monta vuotta töitä. Miten konkreettista työtä vaatiikaan läpimurto?
KooPee Hiltunen, Neogames

11.30 – 12.15 Verkostoitumistauko 
Lounassalaattia ja makkaraa by HK, virvokkeet tarjoaa OLVI

Kolme casea saunamarkkinoinnin ympäriltä:

Case 1: Saunamarkkinointi nyt ja huomenna – toimitusjohtaja Jan Björkbom, Helo Oy
Helo Oy kuuluu maailman johtaviin sauna ja höyrykylpyalan yrityksiin. Helo Oy:llä on saunatilojen, saunankiukaiden ja höyrystimien tuotantolaitoksia (Suomessa, Ruotsissa, Saksassa ja Yhdysvalloissa) sekä laajamittainen sauna- ja höyrykylpytuotteita koskeva tutkimus- ja kehitysohjelma.

Case 2: STRÖMSÖ goes sauna – Bastukväll i Strömsö – projektledare Matias Jungar, Strömsö

Case 3: SaunaTour – saunapalveluilla maailman kartalle – toimitusjohtaja Marjo Määttä, Rukan Salonki
Saunatour – Wellbeing in Wilderness nimen alla toimii yhdeksän kuusamoilaista yritystä: Isokenkäisten Klubi, Nordic Holidays, Rukapalvelu/Tailored Adventures, Tukan Salonki, Ruka Safaris, Ruka911, Rantasipi Rukahovi, Iivaaran Eräkartano ja Oivangin Lomakartano.

_     _     _     _     _     _     _     _     _     _     _     _     _     _     _     _     _     _     _     _     _     _     _

Tilaisuus päättyy klo 14.00, jonka jälkeen on rento piknic ja saunamahdollisuus ulkosalla.

Seminaari tarjoaa yrityksille oivan paikan esitellä uutuuksia medialle sekä verkostolle. Myös näytteilleasettajapaikat mahdollisia – kysy lisää: carita@saunafromfinland.fi

Osallistumismaksu
– 100 €/hlö
– 80 €/hlö Sauna from Finlandin ja MARK Suomen Markkinointiliiton jäsenet

Ilmoittautuessasi mainitse seuraavat tiedot: nimi, titteli, yritys ja laskutusosoite sekä oletko Sauna from Finlandin tai MARK Suomen Markkinointiliiton jäsen.

Tilaisuuden järjestäjä on Sauna from Finland.