Miksi itsetuntemus ja vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä?

Siksi, että monissa eri tutkimuksissa on todettu, että jopa 80 % yksilön ja tiimin onnistumisesta on kiinni siitä, mikä on heidän asenne, motivaatio ja tapa toimia yhteistyössä muiden kanssa. Tekniset tiedot ja taidot ovat siis vain noin 20 % onnistumisesta.

Parempi yhteistyö ja vuorovaikutus muiden kanssa alkaa siitä, että ensin ymmärrät oman käyttäytymistyylisi ja tiedostat vahvuutesi ja heikkoutesi. Samalla opit muiden käyttäytymistyyleistä. Tämä ei tarkoita sitä, että muuttaisit itseäsi. Eikä toistakaan ihmistä voi muuttaa tai ainakin se on hankalaa. On helpompaa tietoisesti vaikuttaa ihmissuhteisiin rakentavasti ja mukauttaa omaa käytöstä niin, että toisen henkilön on helpompi ymmärtää sinua ja asiaasi.

Valmennuksen sisältö

Itsetuntemus menestystekijänä -pilottivalmennus oivalluttaa ja haastaa sinua. Valmennuksessa pureudutaan mm. värityyppien kautta itsetuntemukseen ja vuorovaikutustaitoihin. Teemme värityppitestin heti valmennuksen alkuun ja siirrymme sen jälkeen teorian kautta tekemään mielenkiintoisia ja oivalluttavia harjoitteita.

Kenelle?

Valmennus sopii kaikille, jotka haluavat kehittää vuorovaikutustaitojaan oli kyseessä sitten esimies-, alais-, asiakas- tai parisuhde.
Valmennus on MARKin jäsenille tarkoitettu ja maksuton.

Tutustu lisää aiheeseen: ”Itsetuntemus menestystekijänä

Valmennuksen vetää Coaching LABin Business Coach ja Marketing Specialist, Mira Silvonen, joka haluaa oivalluttaa ja auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja yrityksiä saavuttamaan tuloksia. Kaikessa Miran toiminnassa näkyy hänen ydinarvonsa: aitous, vapaus, tulos ja aina lisäarvoa asiakkaalle.

Coaching LAB haastaa yrityksiä kasvamaan. Missiomme on auttaa yrityksiä vahvistamaan menestystekijöitään ja lisätä työyhteisön hyvinvointia. Autamme korjaamaan olemassa olevia haasteita, sekä haastamme hyviä työyhteisöitä kasvamaan entistäkin paremmiksiTutustu Coaching LABiin www.coachinglab.fi

VALMENNUS PIDETÄÄN TIISTAINA 15.1.2019 KLO 17.00-19.30
MARKin tiloissa osoitteessa Fabianinkatu 4 B, 4.krs.

VAIN JÄSENILLE. ILMOITTAUDU MUKAAN PE 11.1. MENNESSÄ!

 

    Olen MARK Suomen Markkinointiliiton henkilöjäsenEn ole MARK Suomen Markkinointiliiton henkilöjäsen