Monet suomalaiset yritykset käyttävät jo markkinointia, tekoälyä ja automaatiota menestyksekkäästi kasvustrategioidensa toteuttamisessa. Uudenlaista tekemistä käynnistellään eri tasoilla. Miten se vaikuttaa johtamisen kulttuuriin, tekijöiden arkeen ja tulokseen?

MARK Kasvuaamuissa pääset kiinnostavien case-esimerkkien kautta katsomaan menestyksen kulissien taakse. Opi eri toimialojen haasteista ja kokemuksista, poimi parhaat tärpit ja sovella menestysreseptejä omaan työhösi.

Hämeenlinnan Kasvuaamussa menestystarinansa jakavat:

Onnistuminen & epäonnistuminen
Mikko Honkanen, Vainu

Vainu teki viime syksynä kaksi kunnianhimoista datahanketta myynnin automatisoimiseksi. Toinen oli real-time sales -myyntitiimin perustaminen ja toinen prospektoinnin automatisointi koneoppimisen avulla. Toinen onnistui, ja toinen ei. Mikko käy molemmat projektit ja niiden tulokset läpi puheenvuorossaan.

Mikko Honkanen on Vainun toimitusjohtaja ja yksi perustajista. Vainu rakentaa älykästä yritystietokantaa b2b-myyjille. Vuonna 2014 lanseerattu palvelu on käytössä kymmenillä tuhansilla myyjillä Pohjoismaissa, Keski-Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

Kolmen tonnin budjetilla miljoonaliikevaihto
Markus Koskinen, ASUA

Markus Koskinen, ASUAn yrittäjä ja somelähettiläs, kertoo, kuinka rakennusalalla markkinaa myllytetään perinpohjaisesti omalla aktiivisuudella ja uudella myyntitavalla. Markus tarjoilee puheenvuorossaan ASUAN kasvutarinan mitään peittelemättä.

Näin kehität yrityksellesi erottelevan kilpailuedun!
Markku Vierula, yrittäjä, tietokirjailija, Vierula Consulting Oy

Strateginen kilpailuetu on yrityksen menestyksen kovaa ydintä. Kumma kyllä, valtaosalla yrityksistä ei ole erottelevaa kilpailuetua ja todennäköisesti sitä ole sinunkaan yritykselläsi.

Kasvuaamu pe 1.3.2019 klo 8.30-11 (ohjelmallinen osuus 9-11)
Crazy Town
Viipurintie 4
Hämeenlinna