MARK Kasvuaamuissa pääset kiinnostavien case-esimerkkien kautta katsomaan menestyksen kulissien taakse. Opi eri toimialojen haasteista ja kokemuksista, poimi parhaat tärpit ja sovella menestysreseptejä omaan työhösi.

Hämeenlinnan Kasvuaamussa menestystarinansa jakavat:

Case Integrata: Viisi oppia B2B-kasvuyrityksen markkinoinnin muutoksesta.
Henna Niiranen, CMO ja #myyntimaisteri, Integrata

Kuinka yli 40% vuosivauhtia kasvavassa HR-toimialan yrityksessä tehdään markkinointia? Tässä puheenvuorossa kuulet konkreettisia oppeja Integratan markkinoinnin muutoksesta. Vuoden sisään yrityksessä on viety läpi brändi- ja verkkosivustouudistus, tehty markkinoinnin ja myynnin automaation käyttöönotto sekä käynnistetty social selling -kulttuuria.

Case: Kasvuyrittäjän synninpäästö
Petteri Erkintalo, Senior Business Strategist at Digia Plc

Petteri on työskennellyt kasvuyrittäjänä käytännössä koko uransa, ensin harha-askeleet muiden palveluksessa, sen jälkeen yrittäjänä KliKKi.comissa ja myöhemmin Omni Partnersissa. Molemmat yhtiöt ovat raketoineet kasvussa huimia vuotuisia prosentteja ja molemmat yhtiöt on myyty itseään huomattavasti isommille yrityksille, KliKKi 2012 Nordic Morning Oyj:lle ja Omni Digia Oyj:lle. Puheenvuorossaan Petteri kertoo sotatarinoita kasvun takaa, avaa kipukohtia ja pyrkii kertomaan niitä ”muista nyt ainakin nämä” vinkkejään kasvun keskelle.

Case: Tekoäly kasvun moottorina – asiakasymmärryksellä euroja
Antti Merilehto, toimitusjohtaja, AI Strategy Company

Yrittäjän arjessa tekoäly näyttäytyy mainosoptimointina ja puheen tekstiksi muuttavana ”näppäimistönä”. Tekoäly auttaa datan avulla hahmottamaan paremmin asiakkaan arkea ja näin auttaa yrittäjää kasvuun.

Aiheesta puhumassa Vuoden puhuja 2018, Tekoäly – matkaopas johtajalle kirjan kirjoittaja Antti Merilehto. Aiemmin Googlella työskennellyt Antti on AI Strategy Companyn toimitusjohtaja ja suosittu puhuja alan tapahtumissa.

Kasvuaamu pe 3.5.2019 klo 8.30-11.00
Crazy Town
Viipurintie 4
Hämeenlinna

Tilaisuus on maksuton mutta edellyttää ilmoittautumista etukäteen.