MARK Kasvuaamuissa pääset kiinnostavien case-esimerkkien kautta katsomaan menestyksen kulissien taakse. Opi eri toimialojen haasteista ja kokemuksista, poimi parhaat tärpit ja sovella menestysreseptejä omaan työhösi.

Helsingin Kasvuaamussa menestystarinansa jakavat:

Case Neste: Tositarinoita markkinoinnin mittaamisesta
Mika Hyötyläinen, VP of Marketing & Service Design, Marketing & Services Neste

Olisi mukava sanoa, että markkinoinnin mittaaminen on oikotie markkinoinnin onneen, mutta sitä se ei kuitenkaan ole. Totuus on, ettei se ole helppoa, joskus se ei onnistu ollenkaan, ja vaikka saisit vihdoin tulokset aikaiseksi, ne eivät välttämättä ole ollenkaan sitä mitä haluaisit, eivätkä muut ymmärrä niitä ollenkaan.

Mitä järkeä on sitten ylipäätänsä lähteä mittaamaan markkinointia? Koska kun aloitat sen, huomaat, ettei missään muussa kun markkinoinnin mittaamisessa ole järkeä. Puheenvuorossa kuulet markkinoinnin mittamisen perusteista, mitä siinä tulee ottaa huomioon, miten pääset alkuun ja mitä tapahtuu, kun kaikki menee pieleen.

Case Kämp Collection: Asiakaskokemuksen systemaattinen kehittäminen henkilöstöä osallistaen
Krista Syväkari, Liiketoimintajohtaja, Kämp Collection Hotels Oy

Kämp Collection Hotels on valikoima luksus- ja lifestylehotelleja, joita yhdistää odotus korkeasta ja ainutlaatuisesta asiakaskokemuksesta.

Esityksen tavoitteena on kuvata:
• yhtiön tapa ja keinot johtaa asiakaskokemusta henkilöstöä osallistaen
• mitä tarkoittaa brändillä johtaminen mission ja arvojen mukaisesti, merkityksellinen henkilöstökokemus keskiössä.

Case 100 syytä matkailla Suomessa
Milja Henttonen, viestintästrategi, Drama Queen Communications

100 syytä matkailla Suomessa on kampanja, jossa matkailualan organisaatiot rohkeasti ryhtyivät moderniin markkinointiyhteistyöhön kasvattaakseen kotimaisen matkailun suosiota ja kehittääkseen toimialaa vastaamaan nykyaja haasteisiin. Puheenvuorossa pääset kuulemaan, kuinka toteutettiin kampanja, joka mm. tavoitti sosiaalisen median kautta yli miljoona suomalaista.

MARK Kasvuaamu perjantaina 10.5. klo 8.30-11.00
Finnkino Tennispalatsi
Salomonkatu 15
Helsinki

Tilaisuus on maksuton mutta edellyttää ilmoittautumista etukäteen.