MARK KasvuaamuMARK Kasvuaamuissa pääset kiinnostavien case-esimerkkien kautta katsomaan menestyksen kulissien taakse. Opi eri toimialojen haasteista ja kokemuksista, poimi parhaat tärpit ja sovella menestysreseptejä omaan työhösi.

Helsingin Kasvuaamussa menestystarinansa jakavat:

Case SOK: Paras oppini ulkomailla työskennellessäni
Heini Hussam, Head of Media Strategy, SOK MEDIA

Pääpointit siitä, mitä opin markkinoinnista työskennellessäni vajaat 4 vuotta Meksikossa Latinalaisen Amerikan parhaassa mediatoimistoketjussa (IPG). Miten sovellan oppimaani Suomen markkinoilla, ja mitä asioita peräänkuulutan Suomessa tehtävässä markkinoinnissa.

Case HitMix: Miten uusi kanava nousi vuodessa Suomen neljänneksi suosituimmaksi
Johannes Saukko, Sisältöjohtaja, Nelonen Media radio

Nelonen Media toi radioportfolioonsa uuden radiokanavan, HitMixin, vuoden 2017 lopulla. Tarkalla tutkimuksella, johdonmukaisella tekemisellä ja selkeällä viestillä kanava nousi kohderyhmässään 25-44 -vuotiaissa Suomen neljänneksi kuunnelluimmaksi radiokanavaksi hyvin nopeassa tahdissa. 

Case Meriteollisuus & Aboad: Kansainvälisen meriteollisuuden digitaalinen B2B-markkinointi
Juha Pihkakoski, Chief Executive Officer, Aboad Oy

Innovatiivinen digitaalinen markkinointi ja modernit kasvukeinot eivät välttämättä ole ensimmäinen asia, mitä meriteollisuudesta tulee mieleen. Nyt se mielikuva muuttuu. Tulet näkemään, kuinka digitaalinen markkinointi on ollut kiinteänä osana yhden innovatiivisimman kansainvälisen meriteollisuuden yrityksen (FCR Finland) kasvutarinaa jo vuosia. Tulet näkemään, mitä konkretian tasolla on tehty niillä keinoilla, joita monet yritykset vasta nyt uskaltavat kokeilla.

MARK Kasvuaamu torstaina 14.3. klo 8.30-10.30
Finnkino Tennispalatsi
Salomonkatu 15
Helsinki

Tilaisuus on maksuton mutta edellyttää ilmoittautumista etukäteen.