MARK KasvuaamuMARK Kasvuaamuissa pääset kiinnostavien case-esimerkkien kautta katsomaan menestyksen kulissien taakse. Opi eri toimialojen haasteista ja kokemuksista, poimi parhaat tärpit ja sovella menestysreseptejä omaan työhösi.

Jyväskylässä Kasvuaamussa menestystarinansa jakavat:

Case Tevo Lokomo & Aktive: Asiantuntijan näkökulma ja vahvuudet myyntiin.
Tuomas Turunen, Engineer (Production / Sales), Tevo Lokomo Oy

Koko organisaation ajattelun muuttamisessa myyntiorientoidummaksi on valtava – osin hyödyntämätön – potentiaali.

Rohkaiseva esimerkki ja näkökulma siihen, miten teknisen henkilön ajatusmaailmaa voidaan ohjata huomioimaan paremmin asiakkaan tarpeita ja lisäämään myyntiä.

Case Puusepänliike Rautiainen: Markkinointia mikroyrityksessä
Kasvumanageri, Outi Syrjälahti, yrittäjä & Miia Rautiainen, Puusepänliike Rautiainen Oy, yrittäjä

Suomi on täynnä yrityksiä joissa yrittäjät toteuttavat omia unelmiaan. Mitä tehdään silloin, kun omat vahvuudet ovat jossain ihan muualla kuin myynnissä ja markkinoinnissa? Tervetuloa kuulemaan tositarinaa suomalaisesta puusepänteollisuuden yrityksestä. Kerromme tarinan siitä miten 10-vuotiaan yrityksen yrityskuvaa lähdetään muuttamaan pienillä teoilla ja pienellä budjetilla. Tämän tarinan opetus on kopioitavissa suoraan kymmeniintuhansiin suomalaisiin mikroyrityksiin.

Case Finnchat: Kasvavalla markkinalla tunarikin menestyy
Roope Rämänen, toimitusjohtaja, Finnchat Oy

Yrityksen kasvutarina hyvästä ideasta 50 työntekjään ja mokat tekemisessä, joiden takia ei päädytty 200 henkeen. Markkinan imussa kokematonkin saa luotua kasvutarinan, mutta ammattilainen tekisi sen kymmenkertaisilla tuloksilla. Puheenvuorossa käsitellään kasvua, myyntiä ja markkinointia jälkeenpäin oivallettujen virheiden valossa. Nämä sudenkuopat olisivat olleet vältettävissä.

MARK Kasvuaamu keskiviikkona 20.3. klo 8.30-10.30
Finnkino Fantasia
Kauppakatu 29-31
Jyväskylä

Tilaisuus on maksuton mutta edellyttää ilmoittautumista etukäteen.