MARK KasvuaamuMARK Kasvuaamuissa pääset kiinnostavien case-esimerkkien kautta katsomaan menestyksen kulissien taakse. Opi eri toimialojen haasteista ja kokemuksista, poimi parhaat tärpit ja sovella menestysreseptejä omaan työhösi.

Kuopion Kasvuaamussa menestystarinansa jakavat:

Case Savonia & Human Security: Liikekumppanuudet kansainvälisen rauhan ja turvallisuuden markkinoilla
Jyri Wuorisalo, Human Security Finland/Savonia-ammattikorkeakoulu, TKI-asiantuntija

Mitään tuotetta tai palvelua ei voi lähteä viemään ulkomaille, ellei tuotteistaminen ole hoidettu kunnolla? Puheenvuorossa on kyse yhteismarkkinoinnista sekä yhteisistä arvolupauksista, tavoitteena edistää yritysten yhteisten kokonaisratkaisujen syntyä ja markkinointia.

Human Security Finland on liikekumppanuusverkosto, joka luo ja markkinoi yritysten ja julkisen sektorin kanssa yhteisiä ratkaisuja kansainvälisen rauha ja turvallisuuden edistämiseksi mm. YK:lle ja EU:lle.

Case CTA: Rekrymarkkinointi – Kuinka houkuttelet oikeat osaajat yritykseesi
Alustaja: Tuomas Kylänpää, Rekrymarkkinoinnin mestari, Tarinanrakentaja. Call To Action Oy & Sidekick: Pia Komulainen, Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija. Call To Action Oy

Yritys ei kasva ilman osaajia. Rekrymarkkinointi luo yrityksen kasvot suhteessa potentiaalisiin työnhakijoihin. Aito, rehellinen työntekijän tarina sanoittaa yrityksen vetovoimatekijät, arvot ja toimintakulttuuriin. Työntekijän tarina validoi johdon tarinan. Tarinat ja työpaikkailmoitukset kohdennetaan oikeissa kanavissa potentiaalisille osaajille. Syntyy tunne ja toiminta.

Rekrymarkkinointi houkuttelee oikeat osaajat yritykseesi.

Kerromme mitä rekrymarkkinointi on ja miten se toteutetaan kahden casen kautta: Kiho ja Tilipalvelu SER.

Case Tevo Lokomo & Aktive: Asiantuntijan näkökulma ja vahvuudet myyntiin.
Tuomas Turunen, Engineer (Production / Sales), Tevo Lokomo Oy

Koko organisaation ajattelun muuttamisessa myyntiorientoidummaksi on valtava – osin hyödyntämätön – potentiaali.

Rohkaiseva esimerkki ja näkökulma siihen, miten teknisen henkilön ajatusmaailmaa voidaan ohjata huomioimaan paremmin asiakkaan tarpeita ja lisäämään myyntiä

MARK Kasvuaamu torstaina 21.3. klo 8.30-10.30
Finnkino Scala
Ajurinkatu 16
Kuopio

Tilaisuus on maksuton mutta edellyttää ilmoittautumista etukäteen.