MARK KasvuaamuMARK Kasvuaamuissa pääset kiinnostavien case-esimerkkien kautta katsomaan menestyksen kulissien taakse. Opi eri toimialojen haasteista ja kokemuksista, poimi parhaat tärpit ja sovella menestysreseptejä omaan työhösi.

Lahden Kasvuaamussa menestystarinansa jakavat:

Case Naisten Pankki: Naisten Pankin tarina – menestystä nainen kerrallaan
Elina Bono, Naisten Pankki, viestintätiimin vetäjä

Naisten Pankki tukee kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa. Tervetuloa kuulemaan, miten Naisten Pankki kasvoi 14,3 miljoonaa euroa keränneeksi verkostoksi, jonka ansiosta yhä useampi kehitysmaan nainen on saanut mahdollisuuden nousta köyhyydestä, kun vapaaehtoiset ovat liittyneet mukaan tekemään unelmasta totta.

Case Ferroplan: ”Ole mulkku, älä kusipää.”
Minna Patosalmi, toimitusjohtaja, Ferroplan Oy

Maailma tarvitsee enemmän mulkkuja, koska monet elämän ja työelämän vaikeudet johtuvat siitä, ettei uskalleta toimia vaikeassa tilanteessa. Vaikuttava viestintä on sellaista, joka saa kuuntelijan muuttamaan toimintaansa; onko tässä vaara, että sinustakin tulee mulkku? Tule kuuntelemaan, jos uskallat. Lisäksi case Dream Team eli yrityksen avoimella haulla koottu johtoryhmä ja tuloksia tarinalla johtamisesta.

Case: Waltteri Torikan 40 päivää jouluun: Miten kreisistä ideasta luotiin katsojia sitouttava sisältökokonaisuus joulualbumin markkinoinnin tueksi?
Joel Hypén, vastaava tuottaja ja Eeva Jousi, tuottaja, Siro Creative

Joel Hypén on palkittu videoalan ohjaaja ja tuottaja. Hän on valmistunut Teatterikorkeakoulusta ja opiskellut Hankenissa, mutta ennen kaikkea hän on yrittäjä joka haluaa auttaa asiakkaitaan kertomaan kiinnostavia, koskettavia tarinoita videon keinoin.

Joelin yrityksistä Siro Creative tuottaa kansainvälistä näkyvyyttä saanutta videosisältöä mm. Marimekolle, Iittalalle, Orionille ja Keskolle. AdLaunch on puolestaan Joelin videostartup-yritys joka voitti joulukuussa 2017 kolmannen palkinnon Slush 100 -kilpailussa ja kerää rahoitusta niin Suomessa kuin lontoolaisilta enkelisijoittajilta.

MARK Kasvuaamu tiistaina 5.3. klo 8.30-10.30
Finnkino Kuvapalatsi
Vapaudenkatu 13
15110 Lahti

Tilaisuus on maksuton mutta edellyttää ilmoittautumista etukäteen.