Monet suomalaiset yritykset käyttävät jo markkinointia, tekoälyä ja automaatiota menestyksekkäästi kasvustrategioidensa toteuttamisessa. Uudenlaista tekemistä käynnistellään eri tasoilla. Miten se vaikuttaa johtamisen kulttuuriin, tekijöiden arkeen ja tulokseen?

MARK Kasvuaamuissa pääset kiinnostavien case-esimerkkien kautta katsomaan menestyksen kulissien taakse. Opi eri toimialojen haasteista ja kokemuksista, poimi parhaat tärpit ja sovella menestysreseptejä omaan työhösi. Lahden Kasvuaamussa menestystarinansa jakavat:

* Case Coronaria: Miten säilyttää brändi kovassa kasvussa?
Miten 100% lääkäreiden perustama suomalainen terveydenhuollon uudistaja säilyttää brändinsä kasvussa? Vallitsevassa ja tulevassa terveydenhuollon murroksessa vaatii kovaa työtä rakentaa Suomeen uudenlaista terveydenhuoltoa, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa.
Juha Wikström, markkinointi- ja viestintäjohtaja
Coronaria Oy

* Case MBE: Suunnitelmallisesti tuloksiin
Se, millä pärjättiin ennen, ei ollut enää kannattavaa. Vaihtoehtona oli kaikki tai ei mitään. Päätimme laittaa kaasun täysille ja uudistua kokonaisvaltaisesti, perustaa myöden ja dataa hyödyntäen. Uudistuslistalla olivat brändi ja ydinviesti, palvelutarjonta ja markkinointi. Mitä kaikkea teimme ja millaisia tuloksia olemme saaneet? Miltä oman yrityksen uudistaminen tuntuu, kun itse auttaa asiakkaita uudistumaan ja onnistumaan markkinoinnissa?
Minttu Murtomäki, CEO, partner
Näkemystehdas MBE

* Case Stala: Millä keinoin Stala hakee kasvua vuoteen 2019?
Lahtelainen perheyritys Stala valmistaa kodin ajattomia tuotteita muotoiluun panostaen. Stalalla on juuret syvällä suomalaisen työn, toimivan designin ja laadun arvostamisessa. Stalan osaamisen ydin on kyvyssä käsitellä ainutlaatuista materiaalia, ruostumatonta terästä niin, että syntyy laadukkaita ja kestäviä tuotteita.  Kasvuaamussa esitellään ainutlaatuisen ja innovatiivisen uutuustuotteen lanseeraus-case.  Tuotemallisto lanseerataan Suomessa alkuvuodesta 2019.
Pasi Kallio, myynti- ja markkinointijohtaja
Stala Oy

 

MARK KasvuaamuMARK Kasvuaamu tiistaina 11.12. klo 8.30-12.00
Finnkino Kuvapalatsi
Vapaudenkatu 13
15110 Lahti

Tilaisuus on maksuton mutta edellyttää ilmoittautumista etukäteen.

MARK Kasvuaamu- ja iltapäiviä järjestetään seitsemällä MARK paikkakunnalla, joissa jokaisessa on eri sisältö. Tilaisuudet järjestetään neljä kertaa vuodessa ja vuoden 2019 kevätkauden tilaisuudet ovat maalis- ja toukokuussa.

    Olen MARK Suomen Markkinointiliiton henkilöjäsenEn ole MARK Suomen Markkinointiliiton henkilöjäsen