MARK Kasvuaamuissa pääset kiinnostavien case-esimerkkien kautta katsomaan menestyksen kulissien taakse. Opi eri toimialojen haasteista ja kokemuksista, poimi parhaat tärpit ja sovella menestysreseptejä omaan työhösi.

Tampereen Kasvuaamussa menestystarinansa jakavat:

Case Sauna from Finland: Suomalaisen saunan tie maailman maineeseen
Carita Harju, toiminnanjohtaja, Sauna from Finland

Carita Harju on Sauna from Finland ry:n perustaja sekä toiminnanjohtaja ja saunaelämyksen auditoija.

Case Marimekko Growth Stories: Sarjamaisen videosisällön hyödyntäminen kansainvälisessä markkinointikampanjassa.
Joel Hypén, vastaava tuottaja ja Eeva Jousi, tuottaja, Siro Creative

Joel Hypén on palkittu videoalan ohjaaja ja tuottaja. Hän on valmistunut Teatterikorkeakoulusta ja opiskellut Hankenissa, mutta ennen kaikkea hän on yrittäjä joka haluaa auttaa asiakkaitaan kertomaan kiinnostavia, koskettavia tarinoita videon keinoin.

Joelin yrityksistä Siro Creative tuottaa kansainvälistä näkyvyyttä saanutta videosisältöä mm. Marimekolle, Iittalalle, Orionille ja Keskolle. AdLaunch on puolestaan Joelin videostartup-yritys joka voitti joulukuussa 2017 kolmannen palkinnon Slush 100 -kilpailussa ja kerää rahoitusta niin Suomessa kuin lontoolaisilta enkelisijoittajilta.

Case Creative Crue: Tuotantotalon uudistuminen bränditoimistoksi
Sami Nieminen, luova johtaja ja Aapo-Lassi Kankaala, toimitusjohtaja, Creative Crue Oy

Miten Creative Crue uudisti brändinsä ilman ulkopuolista apua? Puheenvuorossa avataan konkreettisesti syyt uudistuksen takana, miten dataa hyödynnettiin, miten projekti eteni sekä millaisia kokemuksia ja oppeja uudistuksesta saatiin.

Sami Nieminen on digitaalisen tarinankerronnan mestari, joka hallitsee niin tekniikat kuin sisällönkin. Hän on työskennellyt useissa mainostoimistoissa ja tietää miten erottuvat brändit rakennetaan.

Aapo-Lassi Kankaala on digitaalisen markkinoinnin konkari, joka on toiminut suunnittelu- ja johtotehtävissä digitaalisen markkinoinnin yrityksissä yli 15 vuoden ajan.

MARK Kasvuaamu tiistaina 28.5 klo 8.30-11.00
Finnkino Plevna
Itäinenkatu 4
Tampere

Tilaisuus on maksuton mutta edellyttää ilmoittautumista etukäteen.