Monet suomalaiset yritykset käyttävät jo markkinointia, tekoälyä ja automaatiota menestyksekkäästi kasvustrategioidensa toteuttamisessa. Uudenlaista tekemistä käynnistellään eri tasoilla. Miten se vaikuttaa johtamisen kulttuuriin, tekijöiden arkeen ja tulokseen?

MARK Kasvuaamuissa pääset kiinnostavien case-esimerkkien kautta katsomaan menestyksen kulissien taakse. Opi eri toimialojen haasteista ja kokemuksista, poimi parhaat tärpit ja sovella menestysreseptejä omaan työhösi.

* Case: ESSI-kiertokassi – vastuullisen yhteistyön tulos
ESSIssä kiteytyy kaikki, mitä muovin kiertotalous on: yhdessä tekemistä, yhteisiä tavoitteita ja parempaa huomista. Amerplast laittoi muovin kiertämään yhdessä kumppaneiden, kaupan alan toimijoiden sekä suomalaisten kanssa. Markkinointi- ja viestintäpäällikkö Laura Alisalo kertoo siitä, kuinka strateginen markkinointiprosessi yhdessä monien tahojen ja toimijoiden kanssa saatiin menestyksekkäästi onnistumaan ja kuinka vastuullisuus parhaimmillaan on osa yrityksen kokonaisvaltaista toimintaa.
Laura Alisalo, Marketing & Communications Manager
Amerplast

* Case ASUA Group Oy: Kolmella tonnilla miljoonan liikevaihto 
Jarno Hämäläinen ja Markus Koskinen
ASUA Group Oy

*Case Laine Publishing: Kahden naisen voimin neulemaailman huipulle
Laine Magazine täyttää joulukuussa kaksi vuotta. Kahden tamperelaisnaisen, Jonna Hietalan ja Sini Ellenin, taidon- ja työnnäyte on kasvanut hetkessä maailman suurimmaksi neulelehdeksi, jota myydään maailman joka kolkassa, yli 600 jälleenmyyjän voimin. Se on osoitus siitä, mihin kunnianhimolla, ammattitaidolla ja suurella sydämellä pääsee. Yli 60 000 lehteä vuodessa maailmalle lähettävä kaksikko kertoo nyt, miten Laine Magazine syntyi ja kasvoi lehdeksi, joka työllistää heidän lisäkseen kaksi työntekijää ja lukuisia freelancereita ja joka osoittaa, että tinkimätön, oman tiensä kulkeminen kannattaa. Yrityksen liikevaihto kohosi jo ensimmäisen tilikauden aikana yli 600 000:een, toisen vuoden aika se ylittänee miljoonan.
Jonna Hietala ja Sini Ellen, kustantajat
Laine Publishing Oy

MARK KasvuaamuMARK Kasvuaamu tiistaina 27.11. klo 8.30-12.00
Finnkino Plevna
Itäinenkatu 4
Tampere

Tilaisuus on maksuton mutta edellyttää ilmoittautumista etukäteen.

MARK Kasvuaamu- ja iltapäiviä järjestetään seitsemällä MARK paikkakunnalla, joissa jokaisessa on eri sisältö. Tilaisuudet järjestetään neljä kertaa vuodessa ja vuoden 2019 kevätkauden tilaisuudet ovat maalis- ja toukokuussa.

    Olen MARK Suomen Markkinointiliiton henkilöjäsenEn ole MARK Suomen Markkinointiliiton henkilöjäsen