MARK KasvuaamuMARK Kasvuaamuissa pääset kiinnostavien case-esimerkkien kautta katsomaan menestyksen kulissien taakse. Opi eri toimialojen haasteista ja kokemuksista, poimi parhaat tärpit ja sovella menestysreseptejä omaan työhösi.

Turun Kasvuaamussa menestystarinansa jakavat:

Case Deli VerdePää pilvissä, saappaat savessa
Liisa Lindroth, yrittäjä, DeliVerde

DeliVerde on kasvanut turkulaisesta kauppapuutarhasta Suomen johtavaksi laatuyrttien, erikoisvihanneksien ja salaattien tuottajaksi. Menestyksen taustalla on rohkea visio vahvan brändin rakentamisesta ja markkinan muuttamisesta. DeliVerde on aina uskonut siihen, että kaikki mitä yritys tekee on markkinointia. Mutta samaan aikaan myös siihen, että markkinointi on turhaa ilman loistavaa tuotetta, ammattiylpeyttä, yhteistyötä, sinnikkyyttä, evankelistoja ja väsymätöntä hinkua näyttää suuntaa koko alalle.

Case Hyvinvoinnin verkkovalmennukset Alku.fi ja Puretreeni: Luovuus ja digitaalisuus: Tee bisnestä asioista, joita ei vielä ole.
Kukka Laakso, Monday Love Oy, omistaja

Copywriter ryhtyi tekemään liiketoimintaa asioilla, joita ei oikeastaan ollut olemassa: ”Lähdin mainostoimistosta kahvakuulavalmentajaksi ja bloggaajaksi jo aikana ennen sosiaalista mediaa. Puheenvuorossa kerron, kuinka käänsin blogini banneripuuhastelun menestyvien verkkovalmennusten vetämiseksi ja millaisia haasteita ”unelmatyön” kanssa on ratkottu”.

Kivi- ja verkkokaupan synergia: Voiko sitä jotenkin johtaa?
Wiki*s People Sales Management, Kari Wikholm, headcoach, visionary, key note speaker, blogger

Kari Wikholm alias Wiki on pitkän linjan vähittäiskaupan johtaja, joka on omalla urallaan avannut lukuisia kauppapaikkoja sekä perustanut myös omia verkkokauppoja. Wiki haluaa haastaa kauppiaista ymmärtämään paremmin ostajan muuttuvaa digitalista ostokäyttäytymistä ja johtamaan oman yrityksen kivi-ja verkkokaupan synergiaa paremmin. Wikin konsulttitoimisto #wpsm on kehittänyt uuden #synergiaindeksi mittaroinnin, joka avulla pystytään avaamaan kaupan ostopisteita ja vertaamaan niitä muihin kauppoihin. Elävät esimerkit ja omakohtaiset kokemukset värittävät Wikin tarinan kerrontaa. Wiki on valmis roustaamaan kauppiaita Turusssa, oletko itse valmis?

MARK Kasvuaamu torstaina 7.3. klo 8.30-10.30
Finnkino Kinopalatsi
Kauppiaskatu 11
Turku

Tilaisuus on maksuton mutta edellyttää ilmoittautumista etukäteen.