Miltä tuntuu kesäloman jälkeen? Oletko mahdollisesti onnellinen vain murto-osan ajastasi? Oletko pystynyt pysähtymään ja miettimään, mikä tekee juuri sinut onnelliseksi? Mitä juuri sinä haluat elämältäsi? Vai mietitkö, että ei oikein nappaa, mutta et tiedä, mitä kaipaat elämääsi? Etkä tiedä, miten tilannetta ja fiiliksiä pitäisi käsitellä?

Suurin osa meistä on kiireen ja suorittamisen oravanpyörässä. Emme saa tilaisuutta pysähtyä edes hetkeksi ja keskittyä vain minulle tärkeisiin asioihin ja siihen, mikä minut tekisi onnelliseksi.

Yksilön hyvinvointi on MARKin tämän syksyn yksi kattoteemoista ja sen vuoksi järjestämme siihen liittyvän ryhmävalmennuksen, joka on jäsenille maksuton.
Ota oma elämäsi haltuun, niin sinulla on plakkarissa muutama onnistuminen ja huomattavasti parempi fiilis heti valmennustilaisuudessa, ja selkeät sävelet jatkoonkin. Kun sinä olet onnellinen, ihmiset ympärilläsi viihtyvät. Ja tulet huomaamaan, että aina onnelliseksi tuleminen ei vaadi isoja asioita tai täydellistä muutosta.

Kyseessä ei ole henkinen hömppä. Vähän teoriaa pohjaksi ja noin 80 % tämän ryhmävalmennuksen ajasta saat keskittyä työstämään omaa elämääsi konkreettisten harjoitteiden ja työkalujen avulla. Saat aivan varmasti oivalluksia. Tule mukaan avoimin mielin. Ryhmän sisällä vallitsee luottamuksen ilmapiiri. Voit toki työstää elämääsi myös täysin itsenäisesti.

Ryhmävalmennuksen vetää Mira Silvonen, eräänkin kerran tervassa ja höyhenissä pyöritelty 44-vuotias ex-maajohtaja, markkinoinnin ammattilainen, coach, sparraaja ja onnellinen viisivuotiaan tyttären äiti. Mira otti oman elämän haltuunsa omalla tavallaan ja haluaa auttaa muitakin oivaltamaan juuri heille sopivat mahdollisuudet.

Alkukesän pilottiryhmävalmennus tuli viimeistä tuolia myöten täyteen. 
Parasta valmennuksessa oli osallistujien mukaan:
– Mira on aito ja helposti lähestyttävä.
– Tehtävät, joita sai työstää itsenäisesti. Tehtävät ja luento-osuus täydensivät toisiaan erinomaisesti ja eteneminen omassa tahdissa asioita pohtien oli loistava konsepti!
– Vetäjä
– Johdonmukaisuus ohjauksessa ja harjoitteissa.
– Hyvä ja rauhallinen tila.
– Materiaali
– Useat Miran kertomat esimerkit omasta ja asiakkaiden elämistä sekä monet harjoitteet, joita Mira avuliaasti jakoi ja selitti.

Minkä nimettömän testimoniaalin/viestin voimme sinun kokemuksiisi pohjautuen kertoa muille?
– Mielenkiintoista asiaa itsensä kehittämisen osalta ehkä hieman uudenlaisesta näkökulmasta.
– Upea mahdollisuus sukeltaa omaan elämäntilanteeseensa sisään yllättävänkin tehokkaalla tavalla! Yllätyin positiivisesti, että ryhmävalmennuksessa pääsi näinkin hyvin tarkastelemaan ja oivaltamaan oman tilanteeni kulmakiviä! Lämmin suositus!
– ”Aina oppii jotain uutta. Näin kävi minullekin ja uusien havaintojen avulla olen taas askeleen viisaampi. Koulutus oli inspiroiva ja antoi konkreettisia työvälineitä omaan elämään”.
– Arvokkaat pari tuntia itselle.

Ryhmävalmennukseen otetaan mukaan 16 MARKin jäsentä ilmoittautumisjärjestyksessä.
Ryhmävalmennus on jäsenille maksuton mutta edellyttää ilmoittautumista etukäteen – viimeistään maanantaina 27.8. mennessä. 

Huomioithan, että osallistujille on tarjolla valmennuksen aikana vain pieni välipalatarjoilu.
Tilaisuuden lopullinen kesto riippuu osallistujien aktiivisuudesta. 

Tervetuloa!

PS. Ryhmävalmennuksia järjestetään kolme – 26.8., 29.8. ja 4.9. Tilaisuuden sisältö on samanlainen, joten voit osallistua vain yhteen tilaisuuteen.