Kiireenkesytys-valmennus – Ota ohjat ajastasi

Valmennuksen aiheena on paljon puhuttu, parjattu ja jopa ahkeran ihmisen tunnusmerkiksi noussut kiire. Suomalaisista työntekijöistä lähes puolet joutuu kiirehtimään, jotta he saavat työnsä tehtyä. Hyvä kiire on hetkellistä, itse valittua, huono kiire jatkuu aamusta iltaan, päivästä toiseen. 

Osallistujat saavat valmennuksen ajaksi lainaksi Kiireenkesytys-kirjan. Valmennuksen aikana tutustut kiireenkesytyksen taloon ja sen eri huoneisiin. Avainkysymysten kautta saat tutustua itseesi ja tutkia suhdettasi aikaan.

Valmennus perustuu kirjaan, mutta syvällistä aiheen osaamista valmennus ei vaadi. Valmennuksen aikana tehdään erilaisia harjoitteita, joiden avulla saat vietyä uuden ajattelun ohjaamana konkreettisia asioita arkeesi.

Kiireen syy on itse kullakin yksilöllinen, paluu kiireettömyyteen on siksi löydettävä itseään tutkimalla. Kiireenkesytys tukee sitä prosessia hyvin.

Valmennuksessa on kolme tapaamista. Osallistumalla valmennukseen sitoudut kaikkiin tapaamisiin. Kirjat jaetaan osallistujille ensimmäisessä tapaamisessa.

  • 21.3. klo 16.30-18.30
  • 23.4. klo 16.30-18.30
  • 6.6. klo 16.30-18.30
  • Paikka: Markkinointiliiton toimisto. Fabianinkatu 4 B 10, 00130 Helsinki.

Valmentajat:

Sirpa Kirjalainen, logoterapeuttinen työnohjaaja (STOry), Fellow Member Trainer IANLP ja kiireenkesytysvalmentaja

Mika Lindfors, MSc Solution Focused Therapy, NLP Master practitioner, Työnohjaaja (STOry), kiireenkesytysvalmentaja

Linkkejä:
Kiireenkesytyskonseptin kehittäjän kirjoitus kiireestä ja konseptin synnystä.
Mika Lindforsin ajatuksia kiireeseen liittyen.
Yhteishyvä-lehden artikkeli kiireestä ja siitä, miksi oma ajanhallinta on tärkeää jokaiselle.

Valmennus on maksuton MARKin jäsenille, arvo 290 euroa. Mukaan mahtuu 12 osallistujaa, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Jäsen, ilmoittaudu tästä

Haluatko mukaan tähän tapahtumaan, liity jäseneksi!