Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) turvaa markkinoiden toimivuutta ja huolehtii siitä, että kuluttajilla on käytettävissään riittävät ja oikeat tiedot valintojen tekemiseksi ja että yritysten markkinoinnissa ja asiakassuhteissa käyttämät menettelyt ovat asianmukaisia.
KKV:n tehtävät liittyvät kuluttajapolitiikan toteuttamiseen, markkinoiden toimivuuden varmistamiseen sekä kuluttajan taloudellisen ja oikeudellisen aseman turvaamiseen. Virastossa hoidetaan myös kuluttaja-asiamiehen valvontatehtävät, joihin kuuluu mm. markkinoinnin lainmukaisuuden valvonta.

MARK Juristiryhmän järjestämällä vierailulla ajankohtaisena aiheena on alennusmyynti-ilmoittelu sekä hintailmoittelu harhaanjohtavuuden näkökulmasta
Aamutilaisuuden aiheet koskettavat varsinkin kuluttajamarkkinointia tekeviä yrityksiä. Mitä yritysten tulisi erityisesti ottaa huomioon markkinoinnissaan? Millainen markkinointi on harhaanjohtavaa?

Esiintyjinä ovat Kilpailu- ja kuluttajaviraston lakimiehet Mika Hakamäki ja Kristiina Vainio.

Tilaisuus on maksuton MARK:in jäsenille mutta edellyttää ilmoittautumista etukäteen – viimeistään 8.3. mennessä. Osallistujamäärä on rajattu.

Tervetuloa!
MARK Juristiryhmä