Muutoksen keskellä tarvitaan uusia keinoja, näkemystä ja tekemisen kipinää, jotta kauppa käy. Kipinää markkinointiin on tiivis puolen päivän keskusteleva ajankohtaisseminaari, jossa huippualustajat kertovat siitä, mitä markkinoinnissa tapahtuu nyt ja huomenna.

Tarjolla on asiaa, debattia ja vuorovaikutusta, kun tiiviin aamupäivän aikana puhuttaa mm. median tämänhetkiset ansaintamallit. Kuullaan myös Euroopan tämän hetken tärkeimmät kuulumiset markkinoinnin saralta. Entä millaisia voivat olla markkinointi-investointien vaikutukset liiketoimintamenestykseen? Puhumattakaan reaaliaikaisesta vuorovaikutuksesta markkinoinnissa tai B2B-myynnin ja markkinoinnin inboundista – kaikkien tavoittelemasta tilasta.

Kipinää markkinointiin myynnin, median, markkinoinnin, viestinnän, asiakkuusmarkkinoinnin ja muun kiihkeän liiketoiminnan parissa työskenteleville ammattilaisille. Niille, jotka haluavat itselleen viimeisintä tietoa ja inspiraatiota uuden menestyksen tekemiseen.

Kipinöinti aloitetaan jo etukäteen: #MARKfi

Tilaisuuden järjestää MARK Kustannus Oy/MARK Suomen Markkinointiliitto.

 

8.15-8.45 ilmoittautuminen ja aamukahvi
8.45-12.00 ohjelmaosuus 
Kipinöitä markkinointiin – kyllä kiitos!
* Lauri Sipilä, toimitusjohtaja, MARK
Mediasta tehoja irti enemmän kuin koskaan
Mitä markkinoija odottaa mediakumppanilta 2016 ja keskeiset haasteet seuraaville vuosille.
* Hans Edin, kaupallinen johtaja
Sanoma Media Finland Oy
Hot topics of Marketing in Europe 2016
* Andrew Harvey, Chairman,
European Marketing Confederation EMC

Andrew’s professional experience is in marketing, communications, leadership and change management. He has worked across a range of sectors including passenger transport, professional services, membership bodies and not-for-profit. He is a Chartered Marketer and a Fellow of the Chartered Institute of Marketing. He specialises in working with other professionals to grow their marketing, communications and client management skills.
Andrew is currently Chairman of the European Marketing Confederation, an association of marketing professional bodies from across Europe. He is a member of the advisory board of the World Marketing Summit and holds a Scottish Government non-executive role at Registers of Scotland.

Markkinointi-investointien vaikutus liiketoimintamenestykseen
* Kimmo Tolonen, myyntijohtaja, Veikkaus Oy

Kimmo on toiminut johtajana mediassa, markkinoinnissa sekä urheilussa ja työskentelee tällä hetkellä Veikkauksen myyntijohtajana vastaten myös Veikkauksen TV-yhteistoiminnasta. Aiemmin Kimmo on toiminut Veikkauksen digitaalisen kanavan, markkinoinnin ja liiketoimintaryhmän johtajana. Kimmon työkokemus on karttunut myös Superpesis Oy:n toimitusjohtajan, Mainostoimisto BBDO:n yksikönjohtajaa ja Suomen Urheilutelevision (Nelonen Media) johtotehtävissä. Kansainvälistä kokemusta on kertynyt Kanadassa markkinointi- ja markkinointitutkimustehtävissä.
Kimmo toimii myös MARKin hallituksen puheenjohtajana. Työn ja luottamustoimen ohessa hän analysoi suomalaisten yritysten markkinoinnin tilaa ja sen kehittämiskohteita yhdessä markkinoinnin ammattilaisten kanssa.

B2B-myynnin ja -markkinoinnin inbound: Kaikkien tavoittelema tila?
* Hanna Harjula, Marketing strategist team lead,
Advance B2B

Hannalla on vuosien kokemus B2B-markkinoinnista eri toimialoilta. Nykyisessä tehtävässään Advance B2B:n inbound-markkinoinnin tiiminvetäjänä Hanna auttaa asiakkaita markkinoimaan ja viestimään modernisti ja tuloksekkaasti. Erityisen lähellä Hannan sydäntä ovat organisaatioiden kulttuurin kehittäminen sekä teknologian tarjoamat mahdollisuudet tehdä parempaa markkinointia.

Ihminen, sisällöt ja mahdollisuusviestintä
Maailma on kyllästetty markkinointiviestinnällä. Tavallinen ihminen kohtaa yhden päivän aikana jopa tuhansia tai jopa kymmeniä tuhansia markkinointiviestejä lähteestä riippumatta. Miten yritys voi tässä viestitulvassa saada äänensä kuuluville? Pienetkin teot saattavat tuoda positiivista julkisuutta, kunhan organisaatio reagoi nopeasti. Aina ei tarvita suurta mainoskampanjaa huomion saamiseksi. Ketterä toimija voi jalostaa uutisesta tai puheenaiheesta ilmiön.
* Martti Lindholm, Digitaalisen vuorovaikutuksen strategi, viestinnän tekijä
Ellun Kanat

Martti on analyyttinen, dataorientoitunut ja luova digitaalisen vuorovaikutuksen strategi, jolla on kyky auttaa yrityksiä ottamaan iso loikka sosiaalisen median tekemisessään. Digiviestinnän propellihatulla on kokemusta suurten ilmiöiden synnyttämisestä sekä niiden kotiuttamisesta. Digitaalisten palveluiden asiantuntijana erikoistunut tietoverkoissa käytävään reaaliaikaiseen vuorovaikutukseen, brändin rakentamiseen, sisältökonsepteihin sekä strategioihin.
Tilaisuuden päätös – kipinöitä markkinointiin!
* Lauri Sipilä