Datan hyödyntäminen digimarkkinoinnissa: Google Analytics ja omistamasi data

Pienelläkin yrityksellä on pääsy hurjaan määrään dataa, oli se yrityksen omaa dataa tai ei. Suurta osaa datasta ei kuitenkaan ole hyödynnetty – tai aktivoitu – ja tämän klinikan tavoitteena on löytää keinoja, millä markkinoijat voivat nostaa datan aktivointitasoa.

Klinikan vetää s360 Finlandin Managing Director Hermanni Nurila.

Hermanni Nurila toimi viisi vuotta Googlen Euroopan pääkonttorilla Suomen suurimpien asiakkaiden ja toimistojen konsulttina. Tuona aikana tutustui tanskalaiseen s360-digitoimistoon. Ensimmäisestä kohtaamisesta lähtien häneen teki vaikutuksen työntekijöiden ammattitaito, nöyryys ja kova halu oppia lisää. Tilaisuuden tullessa hän päätti lähteä Googlelta ja aloittaa s360:n Suomen toimitusjohtajana.

Suomen s360 on digitaalisen markkinoinnin performanssitoimisto, joka auttaa yrityksiä saamaan parhaan suorituskyvyn SEO:sta, Google- ja Facebook-mainoksista, ohjelmallisesta ostamisesta (GMP & Adform), sekä opastamaan tarvittaessa myös Amazonin markkinapaikkoja. Yritys on Google Premier Partner ja sen lisäksi sertifioitu ohjelmallisen, analytiikan, Facebook- ja Google Shoppingin spesialisti yli 7 vuoden kokemuksella. Alun perin tanskalainen s360 toimii nykyään kolmessa eri maassa, sillä on yli 70 henkilön vahva tiimi viidessä eri toimistossa, useita palkintoja erinomaisista tuloksista ja se on myös yksi nopeimmin kasvavista pohjoismaisista mainonnan ja analyytikan tehokkuuteen keskittyvistä toimistoista.

  • Aika: 12.11 klo 14.30-16.00
  • Paikka: Markkinointiliiton toimisto. Fabianinkatu 4 B 10, Helsinki, 4. kerros.

HINTA:

  • MARKin jäsenille klinikka on maksuton.
  • Ei-jäsenille osallistumismaksu 64,50€ + alv 24%
  • Osallistumismaksu laskutetaan
  • Viimeinen peruutuspäivä on 5.11., jonka jälkeen peritään koko osallistumismaksu. Peruutukset pyydetään tekemään osoitteeseen toimisto@markkinointiliitto.fi