Jokainen yritys on nykyään myös mediayritys

Yli 90% ihmisistä katsoo viikoittain videoita joko mobiilisti tai pöytäkoneella. Luku on edelleen kasvussa. Mediatiedostojen määrä ja käyttötarkoitus on niin suurta, että niiden hyödyntäminen näkyy joka puolella ja on jo lähes kaikkialla arkipäivää. Videoita hyödynnetään viestinnässä niin monella tapaa, että sille on vaikeaa asettaa rajoja. Melkein voi jo sanoa, että jokainen yritys on mediayritys ja tämä luo jatkuvia haasteita. Tiedostojen hallinta, löydettävyys, arkistointi ja yhteistyö on aikaa (ja tilaa) vievää. Lisähaasteita tuovat erilaiset sovellukset ja prosessit, joista jokaisella meistä on omat suosikit.

Mitä?
Klinikalla käsitellään aiheeseen liittyviä trendejä, tutkimustietoa, oikean elämän esimerkkejä ja pohditaan yhdessä ratkaisuja ja kehitysideoita.

Lähtökohtana on miettiä:

  • miten työskentelemme mediatiedostojen kanssa?
  • mihin niitä käytetään?
  • miten arvotamme tähän liittyviä prosesseja?
  • kuinka pystymme luomaan lisäarvoa eri keinoin?

Kenelle?
Klinikka on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille. Käsittelemme aihetta monipuolisesti ilman turhaa jargonia tai liian yksityiskohtaisia esimerkkejä. Tavoitteena on, että jokainen inspiroituu tapahtumasta ja pystyy viemään mukanaan jotain opittua omaan työhönsä.

Kouluttaja
Klinikan vetää Media Tailor Oy:n Product Owner Patrik Björkenheim.

Patrik Björkenheim toimii Media Tailorin tuoteomistajana, vastuullaan pilvipalvelut. Hänellä on taustaa digitaalisen markkinoinnin ohjelmistoyrittäjänä, hankinta-, liiketoiminta- ja prosessikonsulttina Helsingin Yliopistolla, Telialla sekä Samsungilla ja lisäksi vuosien kokemus American Expressillä. Patrik luonnehtii itseään käytännönläheiseksi ja asiat (mahdollisimman) yksinkertaistavaksi. Media Tailor Oy on suomalainen mediatech-yritys, joka tuottaa end-to-end-tyyliin erilaisia mediatiedostojen halliintaan liittyviä palveluita.

AIKA
Torstai 16.1.2020 klo 14.00-16.00

PAIKKA
Media Tailor Oy, Uutiskatu 5, 00240 Helsinki – tapaaminen YLEn aulassa

HINTA
• MARKin jäsenille klinikka on maksuton
• Ei-jäsenille osallistumismaksu 129,00 €. Osallistumismaksu laskutetaan.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen viimeistään 15.1.2020 mennessä.

PERUUTUS
Mikäli osallistuminen peruutetaan 15.1.2020 tai sen jälkeen, peritään sekä MARKin jäseneltä että ei-jäseneltä peruutusmaksuna 60 €. Peruutukset pyydetään tekemään osoitteeseen toimisto@markkinointiliitto.fi

MARKKINOINTILIITON JÄSENYYS
Jäseneksi voi liittyä jokainen markkinoinnista ja sen ilmiöistä kiinnostunut – ammattiin katsomatta, uran joka vaiheessa. Liity nyt, niin pääset osallistumaan tapahtumiimme.
Tutustu lisää