Siirry taktiselta tasolta strategiselle tasolle

Markkinoinnin arvostus organisaatiossa kasvaa, kun se ei ole pelkkää taktisten toimenpiteiden suorittamista, vaan yrityksen strategiaan pohjautuvaa, suunnitelmallista tekemistä. Silloin myös aktiviteettien mittaaminen ja tulosten hyödyntäminen pääsevät oikeuksiinsa.

Klinikalla avataan käsite ”strateginen markkinointi” pienryhmässä keskustellen. Avoimuus, kokemusten vaihtaminen ja vuorovaikutuksen kautta oivaltaminen on tärkeää. Teoriaa ja käytäntöä käydään läpi käsi kädessä.

Markku on todella osaava ja ammattitaitoinen kouluttaja. Mielenkiintoinen aihe ja kiinnostavaa kuulla osallistujien kokemuksia.

Klinikan vetäjänä toimii tietokirjailija, yrittäjä, konsultti, creative Markku Vierula. Hän haluaa nostaa markkinoinnin tasoa taktisesta tekemisestä strategiselle tasolle ja auttaa näin ammattilaisia kehittymään omassa työssään. Markulla on vahva teoreettinen tausta sekä vankka käytännön kokemus markkinoinnista ja viestinnästä. Hän on kirjoittanut teoksen Suuri integraatiokirja,  jota käytetään mm. yliopistoissa ja korkeakouluissa oppikirjana.

  • Aika: 2.10.2019 klo 9.00-11.00
  • Paikka: Markkinointiliiton toimisto. Fabianinkatu 4 B 10, Helsinki, 4. kerros

HINTA:

  • MARKin jäsenille klinikka on maksuton.
  • Ei-jäsenille osallistumismaksu 64,50€ + alv 24%
  • Osallistumismaksu laskutetaan
  • Viimeinen peruutuspäivä on 25.9., jonka jälkeen peritään koko osallistumismaksu. Peruutukset pyydetään tekemään osoitteeseen toimisto@markkinointiliitto.fi