KUTSU MARKIN JÄSENILLE YLIMÄÄRÄISEEN KOKOUKSEEN

MARK Suomen Markkinointiliiton ylimääräinen kokous pidetään tiistaina 17.12.2019 klo 9.00 MARKin toimistolla, osoitteessa Fabianinkatu 4 B, 4.krs, Helsinki.

Kokouksessa täydennetään MARK Suomen Markkinointiliiton hallitusta siten, että nimetään kaksi jäsentä hallitukseen vuosille 2020-2022.

  • MARK:in ylimääräinen kokous on kutsuttu koolle täydentämään hallitusta, johon viime kevään monimutkaisten kuvioiden vuoksi ei valittu varsinaisessa syyskokouksessa riittävästi jäseniä.
    Varsinaisen kevätkokouksen jälkeen hallituksesta erosi yllättäen kaksi jäsentä, joiden tilalle valittiin toukokuussa pidetyssä ylimääräisessä kokouksessa nykyinen MARK hallituksen puheenjohtaja Pasi Viherlaakso ja Anssi Järvinen loppukaudelle 6-12/2019. Valinnoissa painotettiin henkilöitä, jotka ovat halukkaita myös jatkamaan tämän kauden jälkeen hallituksessa uudella kolmivuotiskaudella.
    Vielä syyskokouksen aikaan oli hallinolla se käsitys, että Pasi Viherlaakson ja Anssi Järvisen kausi jatkuu nyt alkavan kolmivuotiskauden loppuun. Näin ei kuitenkaan ole, vaan ilman uudelleenvalintaa päättyy heidän kautensa 2019 vuoden loppuun.
    Tiistaina 17.12. klo 9 kokouksessa on tarkoitus täydentää hallitusta, jotta päästään normaaliin rotaatioon hallituksen jäsenten valinnassa. Pasi Viherlaakso ja Anssi Järvinen ovat kummatkin erittäin sitoutuneita MARKin toiminnan kehittämiseen ja edelleen halukkaita jatkamaan hallituksessa alkuperäisen suunnitelman mukaan.

Koska kyseessä on hallituksen täydentäminen, voivat tietenkin kaikki MARK:in vaalikelpoiset jäsenet asettua ehdolle.

Tervetuloa!
MARK Hallitus

PS. Tarjoilujen järjestämistä varten pyydämme ilmoittautumaan etukäteen.