Mitä se markkinoinnin, myynnin ja viestinnän integraatio on? Miten sitä tehdään käytännössä? Miten ottaa on-line ja off-line monikanavaisuus haltuun?

Markkinointi ohjaa käyttäytymistä – psykologia on kauppatieteitä hyödyllisempi markkinointitaito. Monikanavaisessa maailmassa ihmisten kehittäminen on vaikeampaa kuin tekniikka. Työntekijöiden intohimo vaikuttaa ratkaisevasti lopputuokseen kaikissa kanavissa.

MARK Aamuteeman puhujat Pasi Sillanpää ja Markku Vierula ovat markkinoinnin moniottelijoita, joiden laaja kokemus alalta antaa kyllä puhtia myös muille osaajille. Tervetuloa mukaan kuulemaan ja keskustelemaan markkinoinnin integraatiosta.

 

 

SillanpaaPasi2013.jpg 

Pasi Sillanpää
Provokaattori ja strategian toimeenpanija

Pasi Sillanpäällä on poikkeuksellisen laaja markkinoinnin ja liikkeenjohdon kokemus. Viimeiset kymmenen vuotta hän on liikkeenjohdon konsulttina ja kirjoittajana keskittynyt strategian toimeenpanon kysymyksiin. Yksi hänen motoistaan on: ”Jos strategialle tarvitaan erillinen jalkautusprojekti, on se huonosti valmisteltu”.

 VierulaMarkku2013.jpg

Markku Vierula

Markku Vierula on maan johtava integroidun markkinoinnin asiantuntija, sekä teorian tasolla että käytännössä. Hän uskoo, että integraation on lähdettävä markkinoijan puolelta. Vierula on kirjoittanut aiheesta teoksen Suuri Integraatiokirja, joka on hyväksytty yliopistojen ja korkeakoulujen kurssi- ja oppikirjaksi. Työn alla on toinen, uudistettu painos.