Uusi vaihde, uutta kasvua. Vauhti kovenee, kaikki halutaan tässä ja nyt. Vaikka elämme beta-aikakautta, asiakkaiden vaatimukset ovat entistä kovemmat. Miten yritysten toiminnan on muututtava, jos ne aikovat olla pelissä mukana?

MARK Fuusio on interaktiivinen, keskusteleva tapahtuma, joka tarjoaa osallistujilleen ajatuksia, energiaa ja inspiraatiota. Mitä saat tästä tapahtumasta: Vähintään kolme isoa ideaa siihen, miten kehität ja uudistat omaa toimintaasi sekä edustamasi yrityksen asemaa markkinoilla.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille markkinoinnin, viestinnän, myynnin, asiakkuusmarkkinoinnin ja muun kiihkeän liiketoiminnan parissa työskenteleville ammattilaisille, jotka haluavat ladata itseensä uutta henkistä energiaa.

Tilaisuuden järjestää MARK Kustannus Oy/MARK Suomen Markkinointiliitto.

 

Aamukahvi klo 8.00-8.45. Ohjelma klo 8.50-12.00.
Päivän päätteeksi lounas klo 12.00-13.00.

Tervetuloa!
* Yrittäjän tarina, Evon Söderlund, Huone
In 2014 Evon’s company Huone was recognized by Evento Awards as the ´Best Event Venue in Finland´. Later that year, in the VIP Gala of Nordic Business Forum, Evon’s determination and inspirational hard work were recognized by the prestigious award of PwC’s Most Valuable Entrepreneur of the year. Evon’s stories are being told in both the Taivas+Helvetti vol. 2 and the SISU book. Evon is a public speaker on motivation and entrepreneurship, a supporter for charity on children welfare as well as an ambassador for the SISU campaign. 

Miten saamme start-up-moodin päälle koko yhteiskuntaan?
* * Aape Pohjavirta, Founder and Chief Evangelist of Funzi
Aape is Founder and Chief evangelist of Funzi, a Finnish corporation that produces a mobile learning and information service with an initial focus on emerging markets, and an entrepreneurship coach and lecturer at accelerators as Startup Sauna and The Founder Institute and universities globally. In his past Aape was the CEO and founder of Ympyra and CMO at Exomi.

Faktoja markkinoinnin merkityksestä ja käyttämättömistä mahdollisuuksista
Markkinoinnin iso kuva -tutkimusprojektin antia
* * Ami Hasan, hasan & partners Groupin hallituksen puheenjohtaja 
Ami Hasan tuskin tarvitsee kovinkaan pitkiä esittelyjä suomalaisissa – tai edes kansainvälisissä – markkinointipiireissä. Maan tunnetuin mainosmies johtaa perustamaansa konsernia, jossa tätä nykyä on kuusi yritystä kolmessa maassa. hasan & partners Groupiin kuuluu mainos-, viestintä-, digi- ja consumer insight -toimistot Hollannissa, Ruotsissa ja Suomessa.
Paljon julkisuutta saanut “Markkinoinnin iso kuva”-hanke sai alkunsa Amin aloitteesta ja hän on ollut mukana ohjaamassa sen etenemistä. “Nyt tiedetään mikä on pielessä. Seuraavaksi pitäisi päättää miten asiantila korjataan.”, sanoo Ami hankkeesta. 
t a u k o 

Jakaantuminen ”lataamoihin”. Kiinnostava tarina ja moderoitu keskustelu, joka levitetään somessa. Ryhmät käyvät vuorollaan kolmessa lataamossa. 

Aihe 1: Markkinoinnin visiointia ilman pidäkkeitä (kuten teknologia tai talous) + disruptiota
* * Mikael Jungner
Kreabin Helsingin toimiston vetäjä, jonka intohimona on vuorovaikutus, digitalisaatio ja startupit. Aiemmin Mikael on toiminut ohjelmistoteollisuudessa, politiikassa ja mediassa. 
Aihe 2: Polarisaatio – brändi strategiana ja arjen taktiikat. Miten pitkäjänteinen brändinrakentaminen ja nopea reagoiva toiminta istuvat yhteen?
* * Saara Taalas
Liiketaloustieteen professori, joka johtaa IKEAn rahoittamaa Arki ja kestävät innovaatiot -tutkimusryhmää Linné yliopistossa, Etelä-Ruotsissa. Aiemmin hän tutki Turun yliopiston Mediaryhmän johtajana viestinnän digitaalista murrosta vuosikymmenen ajan. Taalas on akateeminen moniottelija, jonka työ keskittyy markkinoinnin uuteen retoriikkaan viestien ja aktiivisten yleisöjen viidakossa. Saara herätti viimeksi suuria tunteita pysyvänä asiantuntijapanelistina YLE1:n ohjelmasarjassa ’8 myyttiä työstä’. 
Aihe 3: Vauhti kovenee koko ajan, mutta pysyykö ihminen ehjänä mukana? Mitä tämä tarkoittaa meille jokaiselle henkilökohtaisesti?
* * Mari Rasimus
Mindfulness-ohjaaja ja sosiaalisen median asiantuntija, joka toimii itsenäisenä yrittäjänä 10 media-alan vuoden jälkeen. Marin intohimona on löytää tasapaino digitaalisen maailman vaatimusten ja tietoisen läsnäolon kesken. Hän uskoo, että menestys on vain sivutuote, joka syntyy, kun ydin on kunnossa – on sitten kyseessä yksilö, yhteisö tai yritys.
t a u k o
Lataamojen sisältöjen yhteenveto
Mitä markkiointi on ja voi olla tulevaisuudessa?
* Saara Taalas