Torstai 3.5.2018 klo 8:45–11:00 MARk toimisto, Fabianinkatu 4 B, Helsinki

GDPR:n voimaantuloon on enää reilu kuukausi aikaa. Talven ja kevään aikana on Gepardi-klubissa käyty tietosuoja-asetuksen tiimoilta vilkasta keskustelua. Nyt otetaan viimeinen kertauskurssi siitä, mitkä ovat kriittisimmät asiat, jotka pitää ottaa huomioon toukokuussa.

Suurella osalla yrityksiä asiat jäävät varmasti osittain kesken ja tekeminen jatkuu 25.5.2018 jälkeenkin mutta tule mukaan kuulemaan ja vaihtamaan ajatuksia siitä, mitä vähintäänkin olisi saatava aikaan. Keskustelua ohjaa Gepardiklubin isäntä Rami Meling. Toukokuun kunniaksi ja keskustelun innoittajaksi osallistujille on mimosa-tarjoilu!

Tilaisuus on tarkoitettu vain MARKin jäsenille ja se on maksuton mutta edellyttää ilmoittautumista etukäteen. Osallistujamäärä on rajattu.

Tervetuloa!
MARK ja Suomen Asiakastieto

MARK ja Suomen Asiakastieto ovat järjestäneet Gepardi-klubin, jossa on kuultu tämän alkuvuoden aikana niin asiantuntijapuheenvuoroja kuin vaihdettu ajatuksia GDPR:n parissa työskentelevien kanssa. Klubi on tarjonnut informaatiota ja tilaisuus rakentunut osallistujien mukaan.

Tästä lukemista aiheeseen liittyen