MARK Hinnoitteluryhmä on työstänyt Taitoluisteluliiton vuoden 2017 MM-kisojen lippuhinnoittelua lasten ja nuorten urheilun hyväksi. Tule kuulemaan koko tarina MARK hinnoitteluseminaariin!

Seminaarissa käydään läpi kisalippujen hinnoittelucase ja sen jälkeen osallistujat pääsevät katsomaan maailman parhaiden miestaitoluistelijoiden esityksiä Taitoluisteluliiton kutsuvieraina.

Kuinka optimoidaan Taitoluistelun MM-kisojen lippujen hinnat niin, että halli on täynnä tyytyväisiä katsojia ja saadan hyvä taloudellinen tulos, jolla tuetaan lasten ja nuorten urheilua?

Hinnoitteluryhmän pro bono -työ sai alkunsa, kun Taitoluisteluliitto kaipasi sparrausapua tulevien MM-kisojen lippujen hinnoitteluun. Taitoluisteluliiton tavoitteena kisojen suhteen ei ole maksimoida voittoa vaan maksavien katsojien määrä ja tehdä hyvä tulos. Hinnoittelun pitää myös joustaa eri kohderyhmien tarpeisiin – katsojiksi toivotaan niin luistelufaneja ja harrastajia, kulttuuriväkeä, tapahtumissa kävijöistä, lapsiperheitä kuin ulkomaisia vieraitakin. Parhaat kisat syntyvät, kun halli on täynnä.

MARK Hinnoitteluryhmä otti haasteen vastaan ja lähti suunnittelemaan ja tutkimaan hinnoittelua. Potentiaalisista asiakkaista tunnistettiin niin luistelufanit ja lajin harrastajat, tapahtumissa kävijät kuin halvan hinnan perässä tulijat. Eri asiakasryhmille lähdettiin rakentamaan erilaisia palvelupaketteja ja tutkittiin asiakkaiden maksuvalmiutta. Lopputuloksena työstä ryhmä esitti Taitoluisteluliitolle suosituksen optimaalisista hinnoista, jotka ovat nyt myynnissä olevien lippujen hinnat. Seuraamme nyt jännityksellä, kuinka lippujen myynti onnistuu.

Tilaisuus on maksuton markkilaisille mutta edellyttää ilmoittautumista etukäteen viimeistään 20.3. mennessä. Osallistujamäärä on rajattu.

Tervetuloa!
MARK Hinnoitteluryhmä ja Taitoluisteluliitto