MARK klinikat Jyväskylässä sisältävät asiantuntijan/yrittäjän alustuksen aiheeseen. Alustuksen jälkeen on yhteistä keskustelua aiheesta ja tilaisuus päättyy lounaaseen. MARK klinikat ovat maksuttomia tilaisuuksia MARKin jäsenille, mutta edellyttävät ilmoittautumista etukäteen. Osallistujamäärä on rajattu.

Case: Mediatalo Keskisuomalainen
Esiintyjänä on Antti Hirvonen, digimarkkinointipäällikkö, Mediatalo Keskisuomalainen, e-sports-asiantuntija, Google- ja someguru.

tiistaina 3.3.2020 klo 10.00-12.00

Keskisuomalaisen toimitalo, Aholaita

Viimeistään 2.3.2020 mennessä.

PERUUTUS