Siirry taktiselta tasolta strategiselle tasolle

Markkinoinnin arvostus organisaatiossa kasvaa, kun se ei ole pelkkää taktisten toimenpiteiden suorittamista, vaan yrityksen strategiaan pohjautuvaa, suunnitelmallista tekemistä. Silloin myös aktiviteettien mittaaminen ja tulosten hyödyntäminen pääsevät oikeuksiinsa.

MARK Klinikalla avataan käsite ”strateginen markkinointi” pienryhmässä keskustellen. Avoimuus, kokemusten vaihtaminen ja vuorovaikutuksen kautta oivaltaminen on tärkeää. Teoriaa ja käytäntöä käydään läpi käsi kädessä.

Klinikan vetäjänä toimii tietokirjailija, yrittäjä, konsultti, creative Markku Vierula. Hän haluaa nostaa markkinoinnin tasoa taktisesta tekemisestä strategiselle tasolle ja auttaa näin ammattilaisia kehittymään omassa työssään. Markulla on vahva teoreettinen tausta sekä vankka käytännön kokemus markkinoinnista ja viestinnästä. Hän on kirjoittanut teoksen Suuri integraatiokirja,  jota käytetään mm. yliopistoissa ja korkeakouluissa oppikirjana.

  • Aika: to 4.4.2019 klo 9.00-11.00
  • Paikka: MARKin toimisto Fabianinkatu 4 B, 00130 Helsinki

Klinikka on tarkoitettu MARKin jäsenille ja se on maksuton. Mukaan mahtuu kahdeksan osallistujaa, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Jäsen, ilmoittaudu tästä

Haluatko mukaan tähän tapahtumaan, liity jäseneksi!