Videografinen tutkimus – Käsitysten ja kokemusten sanansaattaja bisneksen apuna.

Todellisuutta hahmotetaan yhä enemmän näytöltä ja videomuotoisena. Olisiko videografisesta eli videomuotoisesta tutkimusymmärryksestä lisäarvoa nykypäivän ja tulevaisuuden yrityksille?

Videografisessa tutkimuksessa mennään videokamera mukana luonnollisiin konteksteihin, joissa asiat tapahtuvat. Tätä voidaan käyttää esim.

  • Asiakaskokemuksen ymmärtämiseen paikan päällä.
  • Tarkasteltaessa tuotteiden ja palveluiden käyttöä tulevien versioiden kehitystyössä.
  • Ihmisten ja kohderyhmien käytäntöjen ymmärtämisessä.
  • Yritysten prosessien ymmärtämisessä.

Videomuotoinen tutkimusymmärrys tuo asiakkaita koskevat keskeiset asiat yrityksen päätöksentekijöiden eteen konkreettisesti ymmärrettävässä, vaikuttavassa ja helposti jaettavassa muodossa.

Klinikassa pureudutaan, kuinka yritykset kehittävät liiketoimintaansa (mm. markkinointi, brändi, tuote- ja palvelukehitys, asiakaskokemus, prosessit) videomuotoisen tutkimuksen avulla. Muodostat selkeän käsityksen siitä, miksi videomuotoinen tutkimus on monipuolisuudessaan ja syvyydessään ylivertainen asiakasymmärryksen sanansaattaja.

Klinikan vetää videomuotoisen tutkimuksen pioneeri Suomessa, Kauppatieteiden tohtori ja Human Insight Strategist Samil Aledin.

Samil Aledin on yrityksiä ja yhteisöjä konsultoiva tutkija. Taustaltaan hän on kulutustuotemarkkinoija, akateeminen tutkija, vieraileva yliopistoluennoitsija, kaupallinen tutkija ja liiketoiminnan kehittäjä sekä yrittäjä. Vuoden 2017 alusta hän on tutkinut ja konsultoinut yrityksiä yrityksensä Branded Life Oy:n kautta. Hän on monipuolinenlaadullisen/strategisen tutkimusymmärryksen erityisasiantuntija ja videomuotoisen tutkimuksen pioneeri Suomessa.

  • Aika: ke 24.4.2019 klo 8.30 – 10.30
  • Paikka: MARK toimisto, Fabianinkatu 4 B, Helsinki, 4. krs

Klinikka on tarkoitettu MARKin jäsenille ja se on maksuton. Mukaan mahtuu 15 osallistujaa, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Jäsen, ilmoittaudu tästä

Haluatko mukaan tähän tapahtumaan, liity jäseneksi!