Yrityksen strategiaprosessin pölyisyys saa aikaan allergiaoireita useimmissa organisaatioissa. Caverion Suomi jätti lääkityksen, sulki pölypussin ja päätti tehdä toisin. Syntyi strategia, jossa asiakas on tahtipuikoissa, ja kaikki opettelevat rockaamaan samaan tahtiin.

Tule kuuntelemaan, miten se kaikki tehtiin, ja miten se on tehtävissä missä tahansa organisaatiossa. Tai tule keksimään yhdessä vieläkin paremmat strategiapiristeet. Asiantuntijana MARK Lahden aamuteemassa on Pia Rautakorpi.

Aamupäivän aikana
– tehdään strategiasta yksinkertainen – mihin olemme menossa ja miten sinne päästään.
– selvitetään kilpailuetu – mistä se syntyy, miten se tunnistetaan ja kuinka se käännetään kassavirraksi.
– innostetaan kaikki mukaan toteuttamaan strategiaa – mitä minä voin tänään työssäni tehdä, jotta asiakas ostaa enemmän, useammin ja paremmalla katteella.
– käsitellään asiat konkreettisesti, esimerkkinä Caverion Suomi ja miten sama on mahdollista jokaisessa yrityksessä.

Ilmoittautumiset 9.5. mennessä!
Tähän tilaisuuteen MARK jäsen voi tuoda maksutta mukaan yrityksensä toimitusjohtajan tai jonkun muun aiheesta kiinnostuneen työkaverin. Yksi lisäosallistuja/ilmoittautunut jäsen.
Muista mainita ilmoittautuessasi myös lisäosallistujan nimi.

Tervetuloa!
MARK Lahti

MARK Aamuteema -tilaisuudet ovat MARK:in jäsenille tarkoitettuja lyhyitä aamuseminaareja markkinoinnin eri aihealueista. Tilaisuudet ovat MARK:in jäsenille maksuttomia mutta edellyttävät ilmoittautumista etukäteen. Aamukahvitarjoilu.