MARK klinikat tarjoavat jäsenille ja asiantuntijoille kohtaamisen, missä luonteva keskustelu ja ideoiden vaihtaminen ovat mahdollisia pienessä ryhmässä. 

MARK klinikka: Brändin rakentaminen – parhaat vinkit
Brändi ei ole logo eikä visuaalinen ilme. Mikä on brändi ja mistä se muodostuu? Miten sitä lähdetään rakentamaan? Mitä hyötyä on vahvasta brändistä? Ja miten jokainen työntekijä liittyy brändiin?

Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan aiheesta Näkemystehdas MBE:n toimitusjohtaja Minttu Murtomäen kanssa. Saat samalla käytännönläheisiä vinkkejä.

Tilaisuus on tarkoitettu toimitusjohtajille ja markkinoinnin parissa työskenteleville. Miksi? Koska teillä on brändi joka tapauksessa, halusitte tai ette.

Aika
tiistaina 3.3.2020 klo 8.30 – 10.00. Aamukahvitarjoilu.

Paikka
Näkemystehdas MBE, Vesijärvenkatu 25 B, Lahti
-> sisäänkäynti Kauppakeskus Sykkeen sisäpihan kautta. Maksuton pysäköinti parkkikiekolla Kauppakeskus Sykkeen parkkihallissa.

Hinta
• MARKin jäsenille klinikka on maksuton mutta edellyttää ilmoittautumista etukäteen.
• Ei-jäsenille osallistumismaksu 129,00 €. Osallistumismaksu laskutetaan.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen viimeistään su 1.3.2020 mennessä. Osallistujamäärä on rajattu.

Peruutus
Mikäli osallistuminen peruutetaan 1.3.2020 tai sen jälkeen, peritään sekä MARKin jäseneltä että ei-jäseneltä peruutusmaksuna 60 €. Peruutukset pyydetään tekemään osoitteeseen toimisto@markkinointiliitto.fi

Markkinointiliiton jäsenyys
Jäseneksi voi liittyä jokainen markkinoinnista ja sen ilmiöistä kiinnostunut – ammattiin katsomatta, uran joka vaiheessa. Liity nyt, niin pääset osallistumaan tapahtumiimme.
Tutustu lisää