Tervetuloa tutustumaan Turun ammattikorkeakoulun Sales Excellence Centeriin 

Puhutteleeko yrityksenne mainonta ja markkinointi nuorta – reflektointi nuorten opiskelijoidemme kanssa
Mahdollisuus vuorovaikutustilanteiden ohjattuun harjoitteluun, videointiin ja reflektointiin, esim. hissipuhe
* Timo Holopainen ja Sini Jokiniemi

Mikä on Sales Excellence Center?
Me yhdistämme rohkeasti yritysten menestysreseptiin opiskelijoiden myyntitalenttia sekä myynnin maailmanluokan tutkimus- ja osaamispääomaa.

Palvelut
* Sales Lab: myynti- sekä kommunikointi-, neuvottelu- ja esiintymistaitojen kehittämistä simuloiduissa ja videoitavissa tilanteissa, joita voidaan tarkkailla ja kommentoida sekä paikan päällä että etäyhteyksien välillä.
* Räätälöidyt projektit: eri suuruisia ja kestoisia projekteja sovittavista aihealueista opiskelijatoimeksiantoina asiantuntijoiden koordinoimana. Opiskelijamme voivat toimia kehittäjinä, suunnittelijoina tai toimeenpanijoina työskennellen sovitusta aiheesta asiakasrajapinnassa puhelimitse verkossa tai kädet savessa.
* Hanketoiminta: pidempiaikaisia tutkimushankkeita kansallisten ja kansainvälisten tutkimustahojen, rahoituslaitosten ja yritysten yhteistyönä.
* Myyntikilpailut: Järjestämme erilaisia myyntikilpailuja, joissa kilpaillaan siitä, kuka myy erikseen sovittua tuotetta parhaiten. Kilpailussa kokee uusia tapoja myyjä ja tapaa tulevaisuudden ammattilaisia simuloiduissa myyntitilanteissa.
* Myynti- sekä neuvottelu-j a esiintymistaidon valmennukset: Yrityksille sekä avoimia että räätälöityjä valmennuksia, joissa sovellamme uusinta kansainvälistä osaamista sekä monikulttuurista myynti- ja asiakaskokemusta.

Ilmoittautumiset 24.10. mennessä.

Tervetuloa mukaan!
MARK Turku