Miks muut ei tajuu?! -itsetuntemusvalmennus

Valmennus on tarkoitettu sinulle, joka olet joskus miettinyt: ”Miks muut ei tajuu?!”, olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä, itsetuntemuksesta ja haluat ymmärtää muita paremmin. Luento esittelee 9 erilaista tyyppiä ja pohjautuu enneagrammi-persoonallisuusteoriaan ja siitä tehtyyn podcastiin ”Miks muut ei tajuu?!

Oletko joskus miettinyt:

  • Mistä johtuu, että toisten kanssa tulet toimeen todella hyvin ja toisten kanssa ei löydy yhteyttä vaikka mitä tekisit?
  • Mitä sinä ajattelet muista ihmisistä?
  • Entä mitä muut ajattelevat sinusta?

Valmennuksessa opit enemmän siitä, mikä toisessa ärsyttää ja mitä piirteitä taas arvostat toisissa ihmisissä. Jokaisella on omat henkilökohtaiset vahvuutensa ja kaikilta ihmisiltä voimme oppia lisää uusia tapoja toimia eri tilanteissa. Valjastamalla yhdeksän eri tyypin vahvuudet ja erityislahjat käyttöömme, voimme saada aikaan aidosti ratkaisukeskeisen, tehokkaan ja toimivan työyhteisön.

Erilaisten toimintatapojen tunnistaminen lisää hyväksyntää ja ymmärrystä erilaisten ihmisten välille. Valmennuksessa kuulet erilaisista tavoista nähdä, kokea ja tuntea ympärillä olevat asiat ja pääset jyvälle siitä, mitä tyyppiä itse edustat.
Itsetuntemus ja erilaisuuden ymmärtäminen lisää mutkattomuutta, hyväksyntää ja ymmärrystä erilaisten ihmisten välille kaikkiin vuorovaikutussuhteisiimme.

Enneagrammin hyödyt:

  • löydät henkilökohtaiset vahvuutesi ja lisäät itsetuntemustasi
  • opit arvostamaan itseäsi ja kunnioittamaan muita
  • ymmärrät ja arvostat paremmin näkökulmia, jotka eroavat omistasi
  • tulet paremmin toimeen muiden kanssa
  • vuorovaikutustaitosi kehittyvät
  • lisäät hyväksyntää ihmissuhteisiin

Valmennuksen toteuttavat valmentajat Marjo Lamminaho ja Sari Hämäläinen.

Aika
Maanantaina 13.1.2020 klo 17.00-19.00

Paikka
MARKin toimisto, Fabianinkatu 4 B, 4.krs, Helsinki

Hinta
Maksuton MARKin jäsenille (ryhmävalmennuksen arvo 900 €)

Ilmoittautuminen ja peruutusehdot:
Ilmoittaudu 12.1.2020 mennessä.
Perimme peruutusmaksuna 60 €:
– mikäli ilmoittautuminen peruutetaan 12.1.2020 tai sen jälkeen
– mikäli osallistuja ei saavu paikalle eikä ilmoittautumista ole peruttu etukäteen. Peruutusilmoitus pyydetään lähettämään osoitteeseen toimisto@markkinointiliitto.fi.

Markkinointiliiton jäsenyys
MARKin jäseneksi voi liittyä jokainen markkinoinnista ja sen ilmiöistä kiinnostunut – ammattiin katsomatta, uran joka vaiheessa. Liity nyt, niin pääset osallistumaan tapahtumiimme. Tutustu lisää

Tutustu etukäteen MIKS MUUT EI TAJUU?! -valmennuksen sisältöön
Miks muut ei tajuu -podcastissa ovat äänessä Sari Hämäläinen ja Marjo Lamminaho sekä joukko huipputyyppejä, jotka tutustuttavat sinut 9 erilaiseen tyyppiin hauskalla ja mukaansatempaavalla tavalla. Herätä uteliaisuutesi, kuuntele ja innostu aiheesta. Tutustu podcastin esittelyjaksoon tästä: https://spoti.fi/2qfgfjT