Kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia

Valmennus sopii hyvin omien työelämätaitojen kehittämiseen tai tueksi omaan elämänhallintaan ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Valmennus auttaa sinua tunnistamaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kompastuskivet, löytämään uusia näkökulmia asioihin sekä etenemään rohkeammin kohti tavoitteita. Samalla kehität itsetuntemusta ja opit löytämään vahvuutesi ja kyvykkyytesi inspiroivassa ilmapiirissä ja pääset nauttimaan hyvän elämän tuomista mahdollisuuksista.  

Valmennus keskittyy seuraaviin asioihin:  

  • Elämä on elämisen arvoista. Löydetään toivetila ja itseä lataavat asiat. 
  • Jatkuvaan muutokseen voi sopeutua. Huomataan muutokset, jotka vievät eteenpäin ja mihin voi itse vaikuttaa. 
  • Työ voi olla mielekästä. Löydetään työn hyvät puolet ja voimavaratjoilla voi vähentää kuormittumista.  
  • Vahvuusajattelua ja arvostuksien löytämistä. Kiinnitetään huomio asioihin, jotka ovat arvokkaita elämässä. Huomataan myös omat ainutlaatuiset kykymme ja oppimme.  
  • Myötätunto lievittää kärsimystä. Tiedostetaan, mitä tarvitaan juuri nyt ja minkälaista sisua meistä löytyy. 
  • Rakkaus on hyvinvoinnin lähde. Ymmärretään, miten hyvät ihmissuhteet ja myönteiset asiat ovat hyvää elämää luova seikka. 

Valmentajana Maarit Halmela, ratkaisukeskeinen valmentaja, GoalGo Oy
Maarit valmentaa ja luennoi inspiroivasti ja kannustavasti kokonaisuuksista, joissa työelämä on merkityksellinen osa hyvää elämää. Hän tuo kaikissa aiheissaan mukaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvän näkökulman. Kuulija saa mukaansa innostavia ja konkreettisia käytännön työkaluja. Maaritilla on yli 20 vuoden kokemus ja asiakkaiden liiketoimintaprosessien kehittämisestä eri toimialoilta. Hän ymmärtää hyvin työelämän vaatimukset ja hyödyntää valmennustyössään monipuolista kokemustaan myynnistä, markkinoinnista ja asiakaspalvelusta. 

Aika
Tiistai 4.2.2020 klo 17.00-19.00

Paikka
MARK toimisto, Fabianinkatu 4 B, 4.krs, Helsinki

Ilmoittautuminen ja peruutusehdot
Valmennus on maksuton MARKin jäsenille. (Ryhmävalmennuksen arvo on 900 €).
Ilmoittautuminen viimeistään 3.2.2020 mennessä.
Perimme peruutusmaksuna 60 €:
– mikäli ilmoittautuminen peruutetaan 29.1.2020 tai sen jälkeen
– mikäli osallistuja ei saavu paikalle eikä ilmoittautumista ole peruttu etukäteen. Peruutusilmoitus pyydetään lähettämään osoitteeseen toimisto@markkinointiliitto.fi

MARK jäsenyys
MARKin jäseneksi voi liittyä jokainen markkinoinnista ja sen ilmiöistä kiinnostunut – ammattiin katsomatta, uran joka vaiheessa. Liity nyt, niin pääset osallistumaan tapahtumiimme. Tutustu lisää