MARK Viestintäryhmä kutsuu markkilaisia aateliston ja ritariston yhteiseen olohuoneeseen. Opastetun vierailun aikana näemme historiallisesti merkittävän ja näyttävän talon taideteoksineen.

Arkkitehti Georg Theodor Chiewitz on suunnitellut uusgoottilaisen Suomen Ritarihuoneen, joka valmistui vuonna 1862. Vuosina 1863-1864 talossa kokoontuivat Suomen valtiopäivät. Tänään rakennus puistikkoineen on Ritariston ja Aatelin omistama. Suuren, 10 metriä korkean salin seiniä koristavat suomalaisten aatelissukujen vaakunat. Ritarihuoneen yhteydessä oleva monipuolinen kirjasto palvelee sukututkijoita.

Tiesitkö, että Suomessa on vielä paljon aatelisia, jotka vaikuttavat tänäänkin talouselämäämme ja kulttuuriimme. Tule ja bongaa tarinoita jopa Ruotsi-Suomen ajoilta aina tähän päivään saakka.

Tule tutustumaan tarinoiden taloon. Ilmoittaudu viimeistään 15.5. mennessä.
Mukaan mahtuu 50 markkilaista.

Tervetuloa!
MARK Viestintäryhmä

MARK jäsentilaisuudet ovat joko MARK ryhmien tai toimiston järjestämiä tilaisuuksia, jotka on tarkoitettu vain MARK:in jäsenille. Tilaisuuksiin osallistuminen edellyttää ilmoittautumista etukäteen. Useimmat jäsentilaisuudet ovat maksuttomia.