CX Play asiakkuuskokemuksen kehittämisessä

Kuinka onnistut ainutlaatuisen asiakkuuskokemuksen luomisessa? Haluatko ymmärtää asiakkaitasi paremmin? Osallistu MARK:n jäsenille tarkoitettuun, uuteen workshopiin, jossa opit asiakkuuskokemuksesta ja tutustut uusiin luoviin työkaluihin asiakas- ja työntekijäkokemusten kehittämiseksi käytännön harjoitusten avulla.

Mitä?
Valmennuksessamme pääset rakentamaan asiakasajatteluasi legojen avulla ja oivallat parhaat keinot asiakasymmärryksen hyödyntämiseen – palikka kerrallaan! Esittelemme LEGO® Serious Play® -menetelmään pohjautuvan Shirute CX Playn, jolla pääset itsekin rakentamaan parempaa bisnestä uudella ajattelutavalla.

Kenelle?
Tilaisuus on suunnattu markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille ja monialaisissa asiantuntijatehtävissä toimiville henkilöille, jotka haluavat syventää osaamistaan asiakaslähtöisen kulttuurin ja asiakkuuskokemuksen kehittämisessä. Sen tavoitteena on tarjota osallistujille yleiskatsaus asiakkuuskokemuksen elementteihin sekä tuntumaa konkreettisiin työkaluihin asiakkuuskokemuksen kehittämiseen ja johtamiseen.

Kouluttaja
Kouluttajana toimii asiakkuuskokemusten suunnittelutoimisto Shiruten toimitusjohtaja ja maailmanlaajuisen Customer Experience Professionals Associationin (CXPA) Suomen toiminnanjohtaja Sirte Pihlaja (Certified Customer Experience Professional, LEGO® Serious Play® Trained Facilitator).

Sirte auttaa yritysten johtoa ja päättäjiä parantamaan tuottoja aitoon asiakasymmärrykseen perustuen. Hän haluaa tuoda asiakasajattelun osaksi jokaisen organisaation kulttuuria, jotta se ei jäisi vain sanahelinäksi. Maailmanlaajuisesti tunnettu alansa huippuasiantuntija on palkittu kansainvälisesti elämäntyöstään asiakkuuskokemusosaamisen edistämiseksi.

Aika
Ke 26.2.2020 klo 9.00 – 12.00
Aamukahvi on tarjolla klo 8.45, ohjelmaosuus alkaa klo 9.00.

Paikka
MARKin toimisto, Fabianinkatu 4 B, 4.krs, Helsinki

Hinta
MARKin jäsenille maksuton (norm. 1090 € + alv)

Ilmoittautuminen & peruutusehdot
Ilmoittautuminen viimeistään 19.2.2020 mennessä. Mukaan mahtuu 25 osallistujaa.
Perimme peruutusmaksuna 60 €:
– mikäli ilmoittautuminen peruutetaan 20.2.2020 tai sen jälkeen
– mikäli osallistuja ei saavu paikalle eikä ilmoittautumista ole peruttu etukäteen.
Peruutusilmoitus pyydetään lähettämään osoitteeseen toimisto@markkinointiliitto.fi.

Markkinointiliiton jäsenyys
Jäseneksi voi liittyä jokainen markkinoinnista ja sen ilmiöistä kiinnostunut – ammattiin katsomatta, uran joka vaiheessa. Liity nyt, niin pääset osallistumaan tapahtumiimme.
Tutustu lisää