Google welcomes MARK to Digital Garage Helsinki: How does the world of Search look like in 2020?

Tervetuloa tutustumaan Googlen oppimistilaan Digital Garageen Helsingin Kluuvikadulla! Tule kuulemaan uusia näkökulmia kuluttajien käyttäytymisestä ja digitaalisesta markkinoinnista uudelle vuosikymmenelle siirtymisen kynnyksellä. Tilaisuus koostuu toiminnan esittelystä sekä lyhyestä koulutuksesta ja trendikatsauksesta.

Google haku 2020 – Ensiesitys!
Koulutuksessa Googlen Jaakko Pihlaja kertoo, miltä haku näyttää vuonna 2020. Google Hausta on kasvanut 20 vuodessa tehokkain tapa tavoittaa kuluttajat verkossa, eikä kehitys ole pysähtymässä – päinvastoin. Tilaisuudessa kuulet uusimmat tuulet kuluttajien käyttäytymisen muutoksesta, teknologian kehityksestä ja hausta liiketoiminnan kasvun ja kannattavuuden ajurina.

Kouluttaja
Jaakko Pihlaja, Analytical Consultant, Google
Jaakko on työskennellyt viime vuodet Googlella Suomen suurimpien digitaalisten markkinoijien kanssa keskittyen digitaalisten kuluttajien käyttäytymisen ymmärtämiseen ja liiketoiminnan kasvattamiseen verkossa. Hän tuntee suomalaisten digikäyttäytymisen ja konsultoi eri toimialojen yrityksiä Googlen markkinointiratkaisujen käytössä niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Aikataulu to 12.12.2019
8.15 – 8.45 Aamiaista ja networking
8.45 – 9.00 Digital Garagen esittely – digimarkkinoinnnin koulutuksia ja valmennusta kaikille
9.00-10.00 How does the world of Search look like in 2020 -koulutus

Paikka
Google Digital Garage, Kluuvikatu 5, 00100 Helsinki

Tilaisuus on tarkoitettu MARKin jäsenille ja se on maksuton.

Jäsen, ilmoittaudu tästä

Haluatko mukaan tähän tapahtumaan, liity jäseneksi!