Aito asiakaskokemus syntyy monen tekijän summana. Tule kuulemaan miten verkossa säilytetään vastaleivotun korvapuustin tuoksu, joka palautuu mieliin vielä vuosikymmentenkin jälkeen. Miten digiaikana rakennetaan vahvoja asiakaskokemuksia, jotka uppoavat vahvimmin kuluttajien ytimiin.

Asiakaskokemuksen syntyyn vaikuttaa vain ja ainoastaan se, mitä asiakas tuntee ja sen myötä ajattelee yrityksen tarjonnasta. ei se mitä yritys ajattelee antavansa. Kokemuksen ydin on asiakaspolun kohtaamisissa. Siellä missä kuluttaja kohdataan hänen omassa maailmassaan ja missä kokemus tarjoillaan hänelle ominaisimmalla tavalla. Voimme rakentaa erilaisia polkuja varmistaaksemme merkityksellisimmät kohtaamiset – myös digiaikana.

12.00 Tervetuloa!
* toimitusjohtaja Lauri Sipilä, MARK Suomen Markkinointiliitto
* tilaisuuden moderaattori

Valloita markkinoita Mielipidejohtajan otteella
* toimitusjohtaja Lauri Sipilä, MARK Suomen Markkinointiliitto
KTM Lauri Sipilä on MARK:in toimitusjohtaja, jolla on markkinointikokemusta jo 1980-luvun alkupuolelta lähtien kaupallisen viestinnän, markkinatutkimuksen, markkinointikonsultoinnin ja yritysten hallitustyöskentelyn parissa. Lauri on toiminut myös mainostoimistojen toimitusjohtajana ja lisäksi hänelle ovat tuttuja myös brändien uudistamisprosessit. 

Miten kävijätietoja hyödynnetään mediamainonnassa?
* Antti J Leino, Digital Director, Group M
Antti Leino tuo lavalle 20 vuotta digitaalisen markkinoinnin kokemusta aina ensimmäisten www-sivujen koodaamisesta, kansainvälisistä verkkokampanjoista huomisen sähköisen markkinoinnin strategisten ongelmin ratkaisuihin. Päivätyökseen Antti operoi Mindshare, MEC, Mediacom ja Maxus -mediatoimistojen digitaalisen mediasuunnittelun johtajana ja yrittää ymmärtää entistä paremmin mitä sinä teet verkossa, jotta mainos olisi tervetullut ruudullesi.

Miten digitaalisuus muuttaa kaupan tulevaisuutta?
* Lennu Keinänen, evankelista, sarjayrittäjä, hallituksen jäsen, neuvonantaja, Paytrail
Lennu Keinäsen pääfokus on tällä hetkellä Paytrailin kansainvälistymisen parissa ja lisäksi hän toimii startup-kentässä sähköisen liiketoiminnan yritysten alkuvaiheen rahoittajana ja neuvonantajana. Viimeisten 18 vuoden aikana hän on ollut mukana perustamassa kahdeksan yritystä ja toiminut useiden yritysten ja järjestöjen johto- ja hallitustehtävissä sekä neuvonantajana. Hänellä on laaja näkemys verkkomaksamisesta, sähköisestä liiketoiminnasta ja kasvuyritysten rakentamisesta. 

14.00 Kahvitauko

Kyberturvallisuus on arjen turvallisuutta – kannattavaa kasvua asiakkaan
liiketoiminnan riskit ymmärtäen
* Mika Kataikko, kyberturvallisuusjohtaja, INKA / Jykes
Mika Kataikolla on pitkä ja monipuolinen kokemus tieto- ja turvallisuusyritysten liiketoiminnasta ja niiden kehittämisestä. Kataikko kantaa huolta erityisesti suomalasiten yritysten kansainvälisestä kilpailukyvystä ja liiketoiminna jatkuvuudesta. Kyberturvallisuus on hänelle arjen turvallisuutta ja hän näkee että juuri kyberturvallisuus ja sen hallinta voivat olla suomalaisille yrityksille yksi selkeä kilpailutekijä kansainvälisillä markkinoilla.

Enemmän parempaa vähemmällä ja pikseli kerrallaan
* Ville Tolvanen, sosiaalisen median asiantuntija, 2020-luvun brändimuotoilija
Ville Tolvanen on intohimoinen yritysmuotoilija, strategi ja sparraaja. Digitalisti, joka puhuu ja kirjoittaa. Kirjoituksia voi lukea mm. digitalistnetwork.com sivulta. Ville näkee syvempiä merkityksiä elämässä, yrityksissä sekä yrittämisessä. Hän on kasvujohtamisen ja muutoksen arkkitehti, joka auttaa yrityksiä ymmärtämään kuinka tehdään enemmän vähemmällä ja parannetaan maailmaa pikseli kerrallaan. 

16.00 Tilaisuus päättyy

– Pidätämme oikeudet ohjelmanmuutoksiin.

Tilaisuuden järjestää MARK Suomen Markkinointiliitto/MARK Keski-Suomi.

Marketing Today -seminaari on maksuton mutta edellyttää ilmoittautumista alla olevalla ilmoittautumislomakkeella etukäteen – viimeistään 21.9.2015 mennessä.

HUOM! Osallistuminen edellyttää myös erikseen messukävijäksi rekisteröitymisen.