Markkinointisyksyn Ajankohtaisseminaari tarjoaa hyödyllisen koosteen siitä viimeisimmästä tiedosta, joka jokaisella markkinointialan ammattilaisella tulee olla hallussaan.
Ohjelmassa kuulumiset kaupan murroksen keskeltä, brändimarkkinoinnin nykyiset keinot, tosiasioita asiakaskokemuksen kehittämisestä, markkinointijuridiikan uusimmat pykälät ja digiajan tarinankerrontametodit.

 

  Aamukahvitarjoilu alkaen klo 8.30. Seminaariohjelma klo 9.00-12.45.
  Tervetuloa!
Lauri Sipilä
toimitusjohtaja
MARK
  Kaupan tila ja tuleva kehitys digiaikana
Taavi Heikkilä
pääjohtaja
S-ryhmä
 

Poista varmistin, kun kuulet sanan ”asiakaskokemus”
Kari Korkiakoski
toimitusjohtaja
Futurelab Finland Oy

Kari on suosittelun, Net Promoter Score -mallin ja asiakaskokemuksen asiantuntija. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus markkinoinnin johtamisesta ja muutoksesta. Hän on ansioitunut kolumnisti, blogaaja, konsultti, kouluttaja ja luennoitsija. Kari Korkiakoski on myös toinen keväällä 2014 ilmestyneen ”Asiakkaan aikakausi” -kirjan kirjoittaja. Lisäksi hän toteuttaa oppejaan kansainvälisenä verkkokauppiaana. 

 

Brändin rooli menestyvässä liiketoiminnassa
Jari Taipale
toimitusjohtaja
BrandWorxx Oy

Jarilla on yli 20 vuoden kokemus brändin johtamisen kehittämisestä. BrandWorxx on uudenlaisen brändiajattelun yritys, joka on erikoistunut erottuvan kilpailuedun löytämiseen ja strategiseen johtamiseen sekä sen mittaamiseen. Systemaattinen brändi- ja asiakaskokemuksen johtaminen lisää yrityksen kassavirtaa, kilpailukykyä ja arvoa.

  T a u k o   k l o  10.50
  Ajankohtaista markkinointijuridiikkaa
Viisi ajankohtaisvinkkiä juridisten karikoiden välttämiseen, mm. crowdsourcingin, kohdennetun verkkomarkkinoinnin ja markkinointiarpajaisten osalta.

Elina Koivumäki
asianajaja ja osakas
Asianajotoimisto JB Eversheds Oy

 

Uudet tarinankerronnan tehokeinot
Jani Halme
luova johtaja
Toinen PHD

Jania on julkisuudessa tituleerattu luovan mediakäytön edelläkävijäksi. Hän on aktiivinen keskustelija markkinointimaailman tulevaisuudesta ja yksi viime vuosien palkituimmista alan suunnittelijoista.

 

Nokialandiasta mobiilimarkkinoinnin kehitysmaaksi – missä mennään mobi-Suomessa?
Viime vuosituhannen lopulla kohuttiin Suomesta digi- ja mobiilivallankumouksen huippumaana. Paljon saimme aikaan, mutta paljon hyviä aloitteita jäi toteutumatta ja maailma mullistui taas täysin. Tosiasiat on hyvä tunnustaa, jotta päästään eteenpäin. Nyt on siis hyvä luoda katsaus teemaan ja miettiä, mikä onkaan maamme markkinointiosaamisen suhde mobiilien mahdollisuuksien hyödyntämiseen.

Tommi Pelkonen toimii Google Suomen mainostoimistoyhteistyöstä vastaavana johtajana. Hänellä on pitkä kokemus sekä Suomesta, että ulkomailta digitaalisten palvelu- ja markkinointistrategioiden suunnittelusta ja toteuttamisesta. Tommi käyttää esityksessään Googlen tuoreimpien tutkimustulosten havaintoja ja asemoi Suomen globaalissa kilpailussa nykyiselle paikalleen.

 

Yhteenveto ja päätös

 – Oikeudet ohjelman muutoksiin pidätetään –