Media Etukenossa -seminaarissa luodaan näkymä eteenpäin. Seminaari on tarkoitettu sinulle markkinoinnin ammattilainen, joka haluat olla edellä, vähintään pää huomisen puolella.

Liiketoiminnan tekeminen kannattavasti vaatii kirkasta näkemystä siitä, mitä itse aikoo saada aikaan ja samaan aikaan kirkasta näkemystä siitä, missä myllerryksessä toimintaympäristö on.
Seminaari sisältää mm. seuraavia asioita:
Visio siitä, mitä huomenna tuleman pitää. Käytännön caseja, miten perinteinen media on digitalisoinut itsensä tai hypännyt verkkokauppaan. Brändi ei poistu kuviosta, päinvastoin. Vahva brändi luo vahvaa liiketoimintaa – uudenlaisessa ympäristössä. Ja entistä terävämmin metodein. Tiedossa on viimeiset uutiset niin Googlen kuin Rovion suunnalta. Lisänä on aimo annos tarinan tehokeinoja.

Päivän alustus
• Kari Korkiakoski, Futurelab Finland 
Näkemyksiä perinteisen median digitalisoimisesta
Case Keskisuomalainen
• Aslak de Silva
Mitä uutta nyt ja kohta
• Tommi Pelkonen, Google Finland
Brändin rooli menestyvässä liiketoiminnassa
• Jari Taipale, BrandWorxx
T a u k o
Lehtitalo mukaan verkkokauppaan
Case Finnish Design Shop

Verkkokaupat ovat muuttumassa elämyksellisiksi medioiksi, jotka tarjoavat ideoita ja kotiin toimitettuja tuotteita. Mitkä ovat verkkokaupan menestyksen 4K:ta? Miten uudet innovaatiot tulevat luomaan laadukkaille kuville aivan uusia mahdollisuuksia? Kokemuksia median ja verkkokaupan yhteistyöstä sekä pohdintaa tulevaisuuden mahdollisuuksista.
• Petri Pekki, A-lehdet Oy
Uudet tarinankerronnan tehokeinot
Hyvä tarina on aina hyvä tarina ja sen peruskivet ovat muuttumattomia. Mutta mitä keinoja tarinan tehokkaampaan kerrontaan meille tarjotaan robotiikan tai alati kehittyvien videopalveluiden puolelta ja miten nuoret tubettajat kuuluvat tähän kaikkeen?
• Jani Halme, Toinen PHD
Case Rovio: Peleistä viihdebrändiksi
Rovion brändinrakentamisfilosofian voi karkeasti tiivistää neljään asiaan:
tarinoihin, sisältöön ja tuotteisiin, fanilähtöisyyteen ja toteutuksen johdonmukaisuuteen. Puheenvuorossa avataan tätä ajattelua käytännön esimerkkien avulla.
• Tuomas Lonka, Rovio Entertainment Ltd
Yhteenveto
• Kari Korkiakoski ja Lauri Sipilä, MARK

– Oikeudet ohjelman muutoksiin pidätetään –

 

  Kari Korkiakoski, Futurelab Finlandin toimitusjohtaja ja perustaja, on suosittelun, Net Promoter Score -mallin ja asiakaskokemuksen asiantuntija. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus markkinoinnin johtamisesta ja muutoksesta. Hän on ansioitunut kolumnisti, blogaaja, konsultti, kouluttaja ja luennoitsija. Kari Korkiakoski on myös toinen keväällä 2014 ilmestyneen ”Asiakkaan aikakausi” -kirjan kirjoittaja. Lisäksi hän toteuttaa oppejaan kansainvälisenä verkkokauppiaana. 
  Aslak de Silva (KTM) on sanomalehti Keskisuomalaisen myyntijohtaja. Hän on työskennellyt Sanoma Newsissa digitaalisen kehityksen parissa sekä Kauppalehdessä myyntiryhmäpäällikkönä. Aslak on tuonut sähköpostimarkkinointifirman Suomeen ja ollut mukana nettivideo start upissa sekä Mediaplanetin maajohtajana. Hän on valmistunut Göteborgin kauppakorkeakoulusta.
 

Tommi Pelkonen työskentelee Googlen Suomen organisaatiossa luovista toimistoista vastaavana johtajana. Ennen Googlea Tommi oli yli viisitoista vuotta digitaalisen median, markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen tehtävissä Franticissa, Finprolla, Satama Interactivessa ja Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa asemapaikkoinaan Helsinki, Amsterdam ja Budapest. Tommi on myös julkaissut useita tutkimuksia digitaaliseen mediaan liittyvän liiketoiminnan synnystä Suomessa. Lisätietoja: fi.linkedin.com/in/tommipelkonen

  Jari Taipale on BrandWorxx Oy:n toimitusjohtaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus brändin johtamisen kehittämisestä. BrandWorxx on uudenlaisen brändiajattelun yritys, joka on erikoistunut erottuvan kilpailuedun löytämiseen ja strategiseen johtamiseen sekä sen mittaamiseen. Systemaattinen brändi- ja asiakaskokemuksen johtaminen lisää yrityksen kassavirtaa, kilpailukykyä ja arvoa.
  Petri Pekki
johtaja, digitaalinen media, A-lehdet Oy
Petri Pekki on ollut rakentamassa kohta kaksikymmentä vuotta digitaalisia kuluttajapalveluita verkkoon. Alma Mediassa hän ehti olla mukana vastaamassa useista markkinapaikka liiketoiminnoista, kuten Etuovi, Autotalli, Monster ja Mascus. A-lehdissä Petri on uudistamassa yhtiötä digitaaliseen ansaintaan yhdistämällä yhteisöllisiä sisältöjä ja verkkokauppaa medioidensa vahvuuksiin.
  Jani Halme on Toinen PHD:n luova johtaja. Jania on julkisuudessa tituleerattu luovan mediakäytön edelläkävijäksi. Hän on aktiivinen keskustelija markkinointimaailman tulevaisuudesta ja yksi viime vuosien palkituimmista alan suunnittelijoista.
  Tuomas Lonka
Marketing Director, Rovio Entertainment Ltd
Tuomas has 12 years of experience in marketing communications with leading local and global companies in the field of ICT and consumer products, ranging from brand building, tracking, planning, project execution and implementation to digital business development and concept design, and from 360 marketing campaigns to digital & mobile strategy and social media. Prior to his current role as Marketing Director at Rovio Entertainment Ltd, Tuomas held the position of Head of Marketing for Finland & Baltic countries at Nokia Corporation.