Perjantai 2.2.2018 klo 10:00–17:00 Break Sokos Hotel Tahko, Sääskiniementie 560, Tahkovuori

Media Mäessä on vuotuinen seminaaritapahtuma Tahkolla, joka järjestetään 2.-4.2.2018. Seminaaripäivän jälkeen tapahtuma jatkuu verkottumisen merkeissä viikonlopun ajan.

Luovuudesta puhutaan paljon ja kaikilta sitä vaaditaan, mutta se jää usein vaikeasti hahmotettavaksi ja hämyiseksi yläpilvitermiksi. Muuttuvassa mediakentässä on oltava luova, jotta alati kasvavat tavoitteet saavutetaan. Media Mäessä 2018 seminaarissa luovuutta käsitellään monipuolisesti alan huippupuhujien johdolla – teoria ja tutkimus, asiakasnäkemys, data ja teknologiat, kurkistus Cannesiin, ideasta konseptiksi ja luova-ajattelu. Markkinoijat, mediatoimistot ja mediat – tervetuloa keräämään konkreettisia luovuuden työkaluja omaan luovuuden vyölaukkuun. Luovuuskoulu, kirjaimellisesti.

Tervetuloa Media Mäkeen Tahkolle!
* Mika Siponen, MARK Mediaryhmän puheenjohtaja ja Jani Halme, seminaarin moderaattori

Maailman luovinta median käyttöä ja tuloksellisinta markkinointia – eli raportti Cannes Lionsista
* Sanna Kolamo, markkinointijohtaja, Sanoma Media Finland ja Jani Halme, luova johtaja, Toinen PHD

Uutismedia luo ilmiöitä joka päivä
Valeuutiset, disinformaatio, jatkuvasti muuttuva asennemaailma, pirstaloitunut mediankäyttö ja heti saatavilla olevat kanavat, ovat pakottaneet uutismedian äärimmäiseen luovuuteen saavuttaakseen yleisönsä ja puhutellakseen heitä uskottavalla, laadukkaalla ja kiinnostavalla sisällöllä päätelaitteesta riippumatta joka päivä. Kuuntele Hesarin menestystarina, joka on maailman mittakaavassa omaa luokkaansa.
* Kaius Niemi, vastaava päätoimittaja, Helsingin Sanomat

Luovan ajattelun teoriaa ja sen ilmentymiä mediassa
Millaisia ovat taiteellisen luovuuden teoriat? Miten ne soveltuvat mediaan ja markkinointiviestintään? Onko niille erityistä kysyntää nykyisessä uusromanttisessa elämyskulttuurissa?
* Veijo Hietala, FT, elokuvatutkimuksen lehtori/Turun yliopisto
Elokuva- ja televisiotieteen dosentti/Jyväskylän ja Tampereen yliopisto

Luovan markkinoijan ABCD vuonna 2018
Globaalia tutkimusta Youtuben sisällöistä, mikä toimii ja mikä ei. Esimerkiksi tunnettuuden nosto, mitkä asiat sisällöistä toimivat.
* Ossi Ahto, YouTube Business Owner & Industry Manager, Google 

Creativity, Data and Machine learning
The advertising industry is changing. 20 years ago it was enough to just have a good idea and get it out there. Now budgets are shifting, media is more important than ever before and machine learning is changing what’s possible. The talk will show how the media can impact public opinion through a study done in earlier this year and how the creative director is powering the AI of the future.
* Steve Jackson, CEO, Quru

L o u n a s 

Käyttäjälähtöisyydestä ja luovuudesta
Mikko Koskinen on Kyrö Distilleryn markkinointijohtaja ja kehittää uusia brändejä päätislaaja Kalle Valkosen kanssa. Puheessaan Mikko käy läpi brändinkehitystä ja sitä millä tavalla käyttäjät otetaan mukaan kehitykseen.
* Mikko Koskinen, markkinointijohtaja, Kyrö Distillery Company

Hyvä brief luovuuden lähteenä
Miten rakennetaan hyvä brief – mitä odotetaan asiakkaalta, mikä on toimiston tehtävä? Kuinka paljon työtä on kirkkaan briefin taustalla? Oppeja pöydän molemmilta puolilta.
* Suvituuli Tuukkanen, brändijohtaja, Veikkaus Oy
Pitkän linjan markkinoinnin ammattilainen, jolle intuitiolla maustettu data on lähde luovuudelle, ja luovuus tärkeimpiä keinoja liiketoiminnantavoitteiden saavuttamiseen. Suvituuli on johtanut asiakkuuksia ja luovaa ja strategista suunnittelua yli 15 vuoden ajan Suomen johtavissa mainos- ja mediatoimistoissa. Tällä hetkellä hän johtaa Veikkauksen Brändi- ja markkinointi -liiketoimintayksikköä.

Huone täynnä ideoita – luova työ ja ideoiden synty 
* Ilkka Kärkkäinen, mainostoimisto dynamo&sonin perustajaosakas ja yksi Suomen palkituimmista suunnittelijoista – Vuoden Junior, Vuoden Graafikko, Platinahuippu ja Cannes tuomari sekä moninkertainen Effie ja Adprofit -voittaja.

I l t a p ä i v ä k a h v i

Luovuuden venyttelytreenit
Reidar WaseniusPersonal Brainer, BRIIM

Seminaarin yhteenveto: Työkalut omaan luovuuden vyölaukkuun!
Mitä muistikirjaan kannattaa merkitä tuliaisiksi kollegoille?
* Jani Halme, luova johtaja, Toinen PHD, seminaarin moderaattori

Ohjelma jatkuu verkostoitumisen merkeissä perjantai-iltana ja lauantaina, jolloin on vuorossa Mäkitapahtuma, yhteinen Vain MeMää -AfterSki ja illallinen. Tarjolla on useita osallistumisvaihtoehtoja – tutustu ja valitse itsellesi sopivin.

Oikeudet ohjelman muutoksiin pidätetään.

OSALLISTUMISVAIHTOEHDOT TAPAHTUMAAN:

Paketti 3 (ei lentoja eikä majoitusta):
• Seminaariohjelma tarjoiluineen, illalliset sekä mäkitapahtuma ja hissilippu lauantaina
– 440 € hlö / MARK jäsenhinta
– 585 € hlö / muut osallistujat

Paketti 4 (päiväseminaari perjantaina):
• Seminaariohjelma, aamiainen, lounas ja iltapäiväkahvi
– 190 € hlö / MARK jäsenhinta
– 335€ hlö / muut osallistujat

Kaikkin hintoihin lisätään alv 24 %.

Merkitse ilmoittautumislomakkeen lisätietoihin minkä paketin valitset.

LENTOAIKATAULU:
Koko seminaaripaketin (sis. majoitus ja lennot) valinneiden lentoaikataulu:
– pe 2.2. AY0361 klo 7.40 Helsinki-Kuopio, bussikuljetus Tahkolle
– su 4.2. AY0366 klo 14.35 Kuopio-Helsinki, Tahkolta bussikuljetus Kuopion kentälle

Tapahtuman järjestää MARK Kustannus Oy/MARK Mediaryhmä.

Tapahtuman yhteistyökumppanit:
• Sanoma • 3N Making • AdKiivi • Arilyn • DataGroup • Feelback • Grano • Mehiläinen • Mediateko • Nordea • TahkoChalet • TahkoSpaHotel • Tori.fi •


Osallistumismaksu

MARKin henkilöjäsenet 890 €

Muut osallistujat 1035 €

Osallistumismaksuun sisältyvät Koko tapahtuma – sisältäen lennot Helsingistä ja majoituksen 2-3 hengen tai 4-hengen huoneistossa. Tarjolla on myös muita osallistumisvaihtoehtoja – ks. yllä olevat vaihtoehdot.

Peruutusehdot:

Mikäli osallistuminen peruutetaan 1.1.2018 tai sen jälkeen, peritään 50 % osallistumismaksusta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan etukäteen, eikä osallistuja saavu paikalle, peritään koko osallistumismaksu.